Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’nın Meliha’sı Miray Akay’dan yeni dizi müjdesi var!

Zümrüdüanka’nın Meliha’sı Miray Akay’dan yeni dizi müjdesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Miray Akay ismi 2010 yılından bu yana konuşuluyor. Türk Malı dizisindeki konuk oyunculuktan sonra Bitmeyen Şarkı, 20 Dakika gibi dizilerde yer alan Miray Akay, üst üste yer aldığı başarılı projelerle adını çok konuşturdu.

Benim Adım Gültepe isimli dizideki Gülten karakterini canlandırarak dikkat çeken genç oyuncu, Güneşin Kızları’nda ise Peri karakteriyle ilgi görmüştü. Dayan Yüreğim, Servet dizilerinden sonra Bizim Hikaye’nin Zeynep’i olarak da beğenilen oyuncu, geçen sezon ise Zümrüdüanka dizisinde Meliha olarak sevilmişti.

2021 yılında Bir Zamanlar Kıbrıs isimli TRT1 dizisinde Pembe karakterine de hayat veren oyuncu, şimdi yeni bir sınava çıkmaya hazırlanıyor.

Temmuz ayında çekimleri yapılacak olan Japon bir diziden uyarlanan Sınır isimli yapımda Miray Akay da başrolde bulunuyor. 2 sezon sürecek olan mini dizi dijital bir platformda yayınlanacak

Miray Akay’ın Nehir karakterini canlandıracağı dizide genç ve başarılı başka isimler de var. Tolgahan Sayışman’ın yapım şirketi tarafından hazırlanan dizide; Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır ile Çağla Boz da başrollerde yer alıyor. Dizinin çekimleri Balıkesir, Dursunbey’de yapılacak.