Ana sayfa Sosyal Medya Miray Akay’ın rol aldığı diziler, ne kadar şanslı olduğunu da gözler önüne seriyor!

Miray Akay’ın rol aldığı diziler, ne kadar şanslı olduğunu da gözler önüne seriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Miray Akay ismini dizi ve sinema filmlerini takip edenler on yılı aşkın süredir duyuyor. 2020 yılında Ukrayna’da doğan genç oyuncu, henüz daha çocukluk döneminden itibaren dizi ve sinema filmi setlerinde yer almaya başladı.

Lise döneminde tiyatroya başlayan ve iyi bir oyunculuk eğitimi de alan Miray Akay, 3 yaşından itibaren reklam filmleri ile birlikte kamera önüne çıktı. Ardından birbirinden farklı ve akılda kalan dizi projelerinde yer alan Miray Akay, henüz 22 yaşında ve kariyerinde çok önemli projeler bulunuyor.

Bitmeyen Şarkı dizisiyle 2010 yılından itibaren dikkat çeken genç oyuncu, 20 Dakika dizisindeki Duru karakteriyle de akıllara yazılmıştı. Benim Adım Gültepe, Güneşin Kızları, Dayan Yüreğim gibi sevilen projelerde üst üste rol alarak tecrübesini artıran Miray Akay son yıllarda ise Bizim Hikaye’de Zeynep ve Zümrüdüanka dizisinde de Meliha karakterler ile öne çıktı.

Miray Akay'ın rol aldığı diziler, ne kadar şanslı olduğunu da gözler önüne seriyor! 7

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki Pembe karakteriyle önceki sezon yine ekranda yer almaya devam eden Miray Akay, 1 yıllık aradan sonra yeniden dizi setlerinde yer alacak.

Star TV’nin merakla beklenen ve genç isimlere emanet edilen Ah Nerede dizisinde Oktay Çubuk, Nil Keser, Ahsen Türkyılmaz, Korhan Herduran, Batuhan Sert ve Asena Keskinci gibi yine gençlik enerjisini yansıtacak Miray Akay da bulunacak.

Seray karakteri ile Ah Nerede dizisinde izleyeceğimiz genç oyuncu, bugüne kadar hep güçlü yapımlarda yer aldı ve bu da onun kariyerinin büyük şansı oldu.

Ah Nerede dizisinin de bu anlamda Miray Akay için iyi bir şans olduğunu ve genç oyuncuların içinde yine öne çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Oyuncunun yer aldığı sinema filmleri de çok konuşulan işler olmuştu. Özellikle Sarıkamış 1915 filmlerindeki performansıyla 2014 Frankfurt Türk Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Jale Arıkan ile paylaşan Miray Akay, etkili performansı ile rolünün hakkını veren bir isim.