Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zümrüt’e hesap ver Serhat! Zümrüdüanka dizisinde sözlerin ağırlığı hissediliyor!

Zümrüt’e hesap ver Serhat! Zümrüdüanka dizisinde sözlerin ağırlığı hissediliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonu 12. bölümle birlikte 26 Eylül Cumartesi akşamı Fox TV ekranında devam edecek. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı diziye İsmail Hacıoğlu ile Gökçe Eyüboğlu’nun katılması tüm dengeleri de değiştirdi. Yayınlanan 9 bölümlük ilk sezon naif ve doğallığı ile öne çıkan dizi, ikinci sezonda ise farklılaşan hikayesi ve bol aksiyonu ile dikkat çekiyor.

Zümrüdüanka hayranları ilk sezondaki naifliği ve duygusallığı özlese de, hikayenin gidişatı daha da enteresan bölümlerin gelişinin de işareti. Serhat ile Zümrüt arasında neler yaşanacağı da izleyicilerin en merak ettiği konuların başında geliyor.

Zümrüdüanka 12. yeni bölümden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Serhat ve Zümrüt hesaplaşıyor… Serhat’ın mazeretleri var. Zümrüt ise kendisine yalan söylenmesinden rahatsız… İkili arasındaki hesaplaşmada Zümrüt’ün kalbinin ne kadar yaralandığı ortada. Serhat ise onun sağlığını düşünerek sakinleştirmeyi tercih ediyor.

Zümrüdüanka 12. yeni bölümde “Bana niye yalan söyledin? Cevap ver” diyen Zümrüt’e Serhat’ın yanıtı “Doktor böyle istedi. Sen o haldeyken ben anlatamazdım” şeklinde oldu. Ancak Zümrüt, Serhat’ı affedecek gibi durmuyor.

“Doktor yalanlar söyleyip kalbini kırın, bedeni iyileşsin ama ruhu paramparça mı olsun dedi” şeklindeki Zümrüt’ün sözleri de derinden yaralanıyor…

İzleyiciler de yaptıkları yorumlarda Zümrüt’e hak veriyor. Serhat’a sevgili oldukları dönemde, geçmişini anlatmayan Serhat ise büyük pişmanlık içinde… İşte Zümrüdüanka 12. bölüm ön izleme görüntüleri: