Ana sayfa Kadın Haberleri Bülent Ersoy’u görenler şaşkına döndü!

Bülent Ersoy’u görenler şaşkına döndü!

tarafından ker_def

Bülent Ersoy görenleri şoke etti!

Bülent Ersoy, mücevher tutkusunda sınır tanımadı. Önceki gün Günay’da sahne alan Diva, 6 saat süren çalışmayla dudaklarını ve göz kapaklarını swarovski taşlarla süsletti. Ersoy’u görenlerin ağzı açık kaldı.

Gösterişi seven Diva önceki gün sahne aldığı Günay’da deyim yerindeyse sahnede parladı.6 saat süren makyajdan sonra sahneye çıkan Diva’nın yüzündeki ve göz kapağına yaptırdığı swarovski taşlar dikkat çekti. Basın mensuplarına açıklama yapan Ersoy, “Bunlar hakiki swarovski taşlar tek tek monte ettiler” dedi. Daha sonra sahneye çıkan sanatçıyı görenler gözlerine inanamadı.

SAHNEDE PARLADI

Sahnede ışıl ışıl parıldayan Diva, gözlerini açmakta zorlandı. Gözüne ve dudağına swarovski taşlarla makyaj yapan Diva’yı görenler, “Ersoy dudak uçuklattı”, “Sahnedeparlamak buna derler” esprileri yaptı. Geceye Tarkan ile birlikte seslendirdiği ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ parçası ile başlayan Diva, seyircilerle şakalaşmayı ihmal etmedi. Diva’dan önce sahneye çıkan Alişan da Ersoy’a iltifat yağdırırken, “Hem göze hem kulağa hitap ediyor” yorumu yaptı.