Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Programları bitti ancak Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki söz düellosu bitmiyor!…

Programları bitti ancak Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki söz düellosu bitmiyor!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Mustafa Keser ve Bülent Ersoy’un Star TV ekranlarında yayınlanan Benzemez Kimse Bize programının bitmesinin ardından ikili arasında başlayan tartışma devam ediyor.

Mustafa Keser, sadece iki bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılan Benzemez Kimse Bize programının bitmesinin, partneri Bülent Ersoy’un yersiz kaprislerinden kaynaklandığını iddia etmişti.

Keser, Youtube kanalından yayınladığı videoda da Ersoy için “Seni diva değil, divan yaparlar” demişti. Mustafa Keser, Ersoy hakkında “Ben 56 yıllık sanat hayatımda işime 56 saniye geç kalmadım. 14.00’te yapılacak çekim için 13.30’da oradaydım. Bekle ki zat-ı muhterem gelecek! Saat 16.00’da çıktı geldi. Bu nedir? Saygı yok. Bir makyaja girdi, 4 saat. Akşam 20.00’de çıktı” açıklamasını yapmıştı.

Programları bitti ancak Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki söz düellosu bitmiyor!... 9

Tüm bu yaşananlardan günler sonra ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk olan Bülent Ersoy, Keser’in iddialarına canlı yayında yanıt verdi. Keser’in iddialarına tek tek cevap veren Bülent Ersoy, “Benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm. Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm” açıklamasını yaptı.

Bülent Ersoy sözlerine şu şekilde devam etti; “Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu?” “Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardı ise hiçbir dirhem sevgi kalmaz. ‘Diva’ denmezmiş de beni divan yaparlarmış.”