Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mustafa Sandal’dan evlilik hakkında bomba sözler

Mustafa Sandal’dan evlilik hakkında bomba sözler

tarafından ker_def

mustafa-emina-sandaal

“EVLİLİK TAHAMMÜL EDEBİLME SANATIDIR”

*Eşiniz Emina Sandal ile birlikte yeni bir programdasınız. Bu teklif nasıl geldi ve değerlendirirken nelere dikkat ettiniz?

Acun’un televizyonculuğu tüm gençlere örnek gösterilecek nitelikte. Rising Star Türkiye, çok kaliteli ve eğlenceli bir müzik yarışması. Müzik konuşuyoruz, en sevdiğimiz işi yapıyoruz. Emina’nın da teklifi kabul etmesi zor olmadı.

*”Dön Dünya” piyasaya çıktığından beri sosyal medyada en çok konuşulan ve paylaşılan şarkı. Sırrı ne?

‘Dön Dünya’nın başarısı bizi de çok mutlu etti. Sözleri ve melodisiyle yazın ritmine uygun, eğlenceli bir çalışma. Dinlediğimde çok etkilendim ve ilk klibi bu şarkıya çekmek istedim. Nitekim, şarkıyı sessiz sedasız dijital platformlarda piyasaya çıkardık ve 1 numarada.

*Emina’yı ilk gördüğünüzde ne hissetmiştiniz ve şarkınızda dediğiniz gibi Emina size kazak ördü mü?

Kazak da örer, yemek de yapar. Çok marifetlidir benim karım. Ona ilk gün ne kadar aşıksam, şimdi kat be kat çoğaldı. Her sabah uyandığımda yeniden aşık olduğum bir eşim olduğu için çok şanslıyım.

*Uzun ve mutlu bir evlilik ve 2 güzel çocuk. Sırrınız ne? Kavgalar ve kaygılar yok mu?

Evlilik, birbirine tahammül edebilme sanatıdır. Biz bunu iyi başarıyoruz. Her sorunda bir çözüm noktamız vardır. İkimiz de birbirimize karşı saygımız sayesinde mutluluğumuzu sürdürüyoruz. Bu işin altın kuralı sabır, sevgi, samimiyet ve tahammül. Bizde çok şükür hepsi var.

Posta-Nevin Yönter