Ana sayfa Dizi Haberleri 10 Temmuz reytinglerine Afili Aşk damgasını vurdu!

10 Temmuz reytinglerine Afili Aşk damgasını vurdu!

tarafından ker_def

10 temmuz Çarşamba akşamı izleyicilerle 5. bölümüyle buluşan Afili Aşk dizisi yine 100 program içinde en çok izlenen oldu.

Kanal D ekranında yayınlanan Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisi, tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Başarılı çıkışına devam eden Afili Aşk dizisinden gelen bu birincilik haberi hem ekibi hem de Kanal D’yi çok mutlu etti.

Normal sezonda da ekranda yer alması bu gidişle kesin gibi görünüyor. Afili Aşk, tüm kişilerde 6,61 izlenme oranı ve 22,45 izlenme payı, AB’de 5,86 izlenme oranı ve 21,43 izlenme payı, 20+ABC1’de 6,19 izlenme oranı ve 21,55 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

10 Temmuz reytinglerine Afili Aşk damgasını vurdu! 7

Kanal D’nin; yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı, senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün’ün yazdığı dizisi 17 Temmuz Çarşamba akşamı ise 6. bölümüyle ekrandaki yerini alacak.

Peki yeni bölümde neler olacak? Fragman ve özet bilgiler şöyle:

Ceyda, Kerem ve Ayşe’yi köşeye sıkıştırıyor!

Afili Aşk 17 Temmuz Çarşamba yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında Ceyda’nın Ayşe’nin ses kaydını bulmasıyla Kerem ve Ayşe için zor zamanlar başlıyor! Ceyda, Ayşe’yi Kerem’den ayırmak için elinden gelen her şeyi yapmaya başlıyor. İkiliyi şantajla kavga etmeye zorluyor! Bu durumdan hoşlanmayan Ayşe ve Kerem ise bir plan yapıyor fakat yaptıkları plan düşündükleri gibi gitmiyor! Ayşe ve Kerem, Ceyda’dan kurtulabilecek mi?

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!