Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi düşündüğünüz gibi değil, Biran Damla Yılmaz detayları anlattı

Baraj dizisi düşündüğünüz gibi değil, Biran Damla Yılmaz detayları anlattı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteri ile gönülleri kazanan, büyük bir çıkışa imzasını atan Biran Damla Yılmaz, yaz ayında da atv ekranında Canevim dizisinde başrolde yer almıştı.

Oyuncu şimdilerde ise Fox TV’nin salı akşamlarının iddialı yeni dizisi Baraj’da Nehir karakteri ile ekrana dönüş yaptı. Başarılı performansı ve güzelliği ile daha ilk bölümden izleyicilerin beğenisini kazanan Yılmaz, izleyicilerin çok farklı bir hikaye bulacağını ifade etti. Oyuncu, “Daha önce insanlara izleme şansı verilmemiş bir hikayeden bahsediyoruz. Hem aşkımız var hem erkeklerin olduğu kısımda, barajdaki hikaye ve entrikalar var hem de Nehir’in olduğu kısımda kendi işinden dolayı yaşadığı entrikalar, aksiyonlar, yalanlar, dolanlar bir sürü şey var” diye konuştu.

Dizinin çok renkli, farklı hikayeler barındıran ve entrikalarla dolu bir yapım olduğuna vurgu yapan oyuncu, dizi ile insanlara kendilerine güvenmeye teşvik edeceklerini ifade etti. Yılmaz, “En büyük özelliklerden birisi bence insanları kendine güvenmeye teşvik ediyor olmamız.Kendine güvenip gerçekten kendi hissiyatlarını dile getirmek, kendini bulmayı insanlara göstereceğiz” diye konuştu.

Nehir karakteri hakkında da bilgi veren ünlü oyuncu, kendi ayakları üzerinde durabilen birisi olduğuna vurgu yaptı ve şunları söyledi:

“Nehir, küçük yaşta yolunu kaybetmiş bir kız iken Zerrin onu bulup kendi yanına alıp kol kanat geriyor. Fakat maalesef arada yön şaşırmaları olabiliyor. Onun dışında çok güçlü bir karakter. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir karakter. Biraz naif bir yönü de var, biraz hayalperest bir yönü de var.”