Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Yörük, dizi değil de gerçeği izliyormuşsunuz hissi verecek!

Burak Yörük, dizi değil de gerçeği izliyormuşsunuz hissi verecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4N1 K projesi ile büyük popülerlik kazanan Burak Yörük, şimdilerde Fox TV ekranında Baraj dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı.Genç oyuncunun büyük bir hayran kitlesi bulunuyor ve ekranda yeni imajı ile çok beğenildiği de bir gerçek.

Burak Yörük, Baraj dizisinin hikayesinin farklılığına ifade eden sözleri ile dikkat çekti. Oyuncu, “Bu dizi gerçek bir hikaye vaat ediyor. İçinde yalan ve aşkı bolca barındıran. Klişesi az olan, dizi izliyormuşuz gibi değil de gerçekten gerçekliği izliyormuşuz gibi bir his uyandıracağını düşünüyorum ben” açıklamasını yaptı.

Genç oyuncu, karakterlerin gerçekliği üzerinden çatışmalarına ve duygularının gerçekliğine izleyicileri ikna edeceklerinden emin olduklarını da belirtiyor.

Canlandırdığı Tarık karakterinden de bahseden Yörük, “Benim canlandırdığım Tarık. Dizide baraj da geçiyor. Tarık’ın baraj ile hiç bir alakası yok. İstanbul’dan baraja gönderiliyor zorla. Onun oradan kurtulmaya çalışan hikayesini izliyoruz” diye konuştu.