Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Haftanın olay isimleri Oktay Kaynarca ve Emre Kınay, Hakan Ural’a konuştu

Haftanın olay isimleri Oktay Kaynarca ve Emre Kınay, Hakan Ural’a konuştu

tarafından ker_def

Sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına görüntülü bağlanan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara çok önemli açıklamalarda bulundu. Elimizdeki veriler eğer bu şekilde olumlu giderse kasım ayında ilk aşıya ulaşılabileceğini açıklayan Prof. Dr. Ateş Kara, şu anki süreçte sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmadığı sürece sıcaklığın virüse etkisinin bir öneminin olmadığını da vurguladı.

Oyuncu Oktay Kaynarca’nın film ve dizi sektöründe setlerin başlamasıyla ilgili, “Setler dursun diye bağıranlar şimdi ne diyecek?” sözlerine Oyuncular Birliği Sendikası’ndan tepki gelmişti. Programa telefonla bağlanan oyuncu Oktay Kaynarca yaptığı basın açıklamasının ardından kendisine yönelik eleştirilere canlı yayında da yanıt verdi.

Geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla bir mekanda yemek yiyen oyuncu Emre Kınay, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla tartışmış, o görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Emre Kınay, olayla ilgili ilk kez Neler Oluyor Hayatta’ya konuştu. Kınay, Hakan Ural’a özel olarak yolladığı ses kaydıyla o gece yaşananları anlattı.