Ana sayfa Sosyal Medya Okan Yalabık, Hekimoğlu dizisinin rakiplerinden farkını ortaya koydu!

Okan Yalabık, Hekimoğlu dizisinin rakiplerinden farkını ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi kısa sürede sevildi. 14 bölüm yayınlandı ve ilk sezonu pandemi nedeniyle planlanandan erken bitti. Ancak dizinin hayranları aylardır süren bekleyişten sonra yeniden geri dönüşü kutluyor. 1 Eylül Salı, yani bu akşam 15. yeni bölüm yayınlanacak.

Hekimoğlu hayranları Dr. House dizisinden uyarlanan yapımdan son derece memnun kaldı. Kanal D’nin Salı akşamları kozu olan dizi, yeni sezonunda karakterlerin özel hayatlarına da dokunacak. Sadece yeni teknikler ve bilgiler sunulmayacak, geçmişte yaşananlar ve bugüne etkileri de hikayeye dahil oluyor.

İşte bu yeniliklerle sezona başlayacak olan dizinin oyuncuları elde edilen başarının altında yatan nedenleri açıkladı.

Timuçin Esen, bu başarının altında yatanları şu şekilde özetledi: ” Orijinal senaryonun dramatik yapısına sıkı bir şekilde bağlı kalmak ve dramanın özünü ve karakterleri abartıya kaçmadan titiz bir şekilde ülkemiz kültürüne uyarlamak… Ve tabi ki kast uyumu.”

Hekimoğlu dizisinin farklı bir havası var. İzleyiciler her yeni bölümden çok şey öğreniyor… Okan Yalabık da bu noktaya değindi. Oyuncu, “Karakterlerinin ve bölüm hikayelerinin TV’de alıştığımızın dışında hikayeler ve kahramanlar olmasından kaynaklanıyor olabilir… Çünkü her bölümde bilim insanları bir sorun çözmeye çalışıyor Hekimoğlu’nda” diyerek başarının sebeplerini anlattı.

Ebru Özkan ise samimiyeti öne çıkardı. Oyuncu, “İzleyici ve proje arasındaki karşılıklı samimiyetten dolayı olduğunu düşünüyorum” diyerek kendi bakış açısını aktardı.