Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel’in Sefer’i Kanbolat Görkem Arslan 2 yıl sonra dizisini buldu!

Poyraz Karayel’in Sefer’i Kanbolat Görkem Arslan 2 yıl sonra dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2007 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Kanbolat Görkem Aslan, çok etkili yapımlarda bulundu. Hatırla Sevgili dizisindeki Mahir Çayan olarak izleyici ile buluştuktan sonra Arslan’ın sergilediği başarılı performanslar farklı rollerin gelmesini sağladı.

Asi dizisindeki Ali Uygur rolünün ardından Yer Gök Aşk gibi ekrana damga vurmuş bir yapımda Mehmet Hancıoğlu karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu, geniş kitleler tarafından sevildiği Poyraz Karayel dizisindeki Sefer karakteri ile gönüllerde yer aldı, akıllara yazıldı.

Hayat Bazen Tatlıdır, Servet ve son olarak da Bir Deli Rüzgar dizilerinde izlediğimiz oyuncu, 2 yıllık dizi suskunluğuna son veriyor.

Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonuna katılan bomba isimlerden birisi de Kanbolat Görkem Arslan oldu. Burak Özçivit’in başrolündeki diziye daha önce Cüneyt Arkın ve Erkan Avcı gibi iki önemli ismin ardından Kanbolat Görkem Arslan’ın da kadroya katılması çok önemli bir gelişme.

Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonunda çok daha etkili olacağı zaten bekleniyordu. Özellikle de hikayenin genişlemesi ile birlikte yeni karakterler de yapıma büyük güç katacak.

Poyraz Karayel'in Sefer'i Kanbolat Görkem Arslan 2 yıl sonra dizisini buldu! 7