Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’yı ortadan ikiye ayıracak Hasan Ali Kuyucu ile Ender’in bu pozuna aldanmayın!

Yasak Elma’yı ortadan ikiye ayıracak Hasan Ali Kuyucu ile Ender’in bu pozuna aldanmayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen entrikası bol dizi Yasak Elma, adeta bambaşka bir sürece girdi! Dizide bu hafta Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun’un cenazesini izleyeceğiz ve bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 85. bölümde adeta silkinen dizi, başka bir sürece geçiyor. Diziden Halit dışında Kaya, Erim, Yiğit, Lila ve Kerim gitti.

Şimdi yeni gelenlerle birlikte bambaşka bir dizi izleyeceğiz adeta! Dizinin üç ağır ismi Şahika-Yıldız ve Ender de Halit’in ölümüyle birlikte o an yaşananları sır olarak saklayıp istemeden de olsa ittifak yapacaklar gibi görünüyor!

Diziye gelen karakterlerle birlikte hikaye değişiyor. Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu isimli kişinin, Argun Holding’in ortağı olduğu ortaya çıkıyor. Berk Oktay’ın oynadığı Çağatay da onun oğlu. Gülenay Kalkan ise Hasan Ali’nin eşi rolünde.

Kuyucu ailesi, görünen o ki Argunlar’ın ve geride kalan herkesin hayatının ortasına adeta bomba gibi düşecek! Dizinin bu hafta (23 Kasım Pazartesi) yayınlanacak olan 86. bölümü heyecanla beklenirken, dizinin setinden de fotoğraflar geliyor.

Son olarak Şevval Sam, diziye yeni katılan Erdal Özyağcılar ile aşağıdaki pozlarını paylaştı. Oyuncunun “Hoşgeldin Erdal ağabey!” notuyla yaptığı paylaşıma “Bir devir kapandı” etiketini koyması da dikkat çekti.

Yasak Elma'yı ortadan ikiye ayıracak Hasan Ali Kuyucu ile Ender'in bu pozuna aldanmayın! 9

Geçtiğimiz gün Eda Ece de Berk Oktay ile aşağıdaki pozu paylaşmıştı. Sette her ne kadar oyuncular yeni gelen oyuncuları sevgiyle kucaklayıp, sosyal medyadan da bu pozları paylaşsa da kamera önünde durum bambaşka olacak gibi duruyor!

Yasak Elma'yı ortadan ikiye ayıracak Hasan Ali Kuyucu ile Ender'in bu pozuna aldanmayın! 10

Zira dizinin ‘kötü adam’ boşluğunu, usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın doldurması beklenirken, Şevval Sam ile sevgi dolu pozuyla görülen Erdal Özyağcılar’ın dizide Ender ve Hasan Ali karakterleri olarak yıldızlarının pek de barışık olmayacağı tahminleri yapılıyor şimdiden!

Yani siz bu dostluk ve sevgi dolu pozlara bakıp, dizinin güllük gülistanlık olacağını pek düşünmeyin deriz! Zira Şevval Sam’ın da dediği gibi bir devir kapandı ama başka bir devir açılıyor ve Yasak Elma dizisinde aksiyonu üstte tutmak için de bambaşka olayların yaşanacağı anlaşılıyor…

Yasak Elma'yı ortadan ikiye ayıracak Hasan Ali Kuyucu ile Ender'in bu pozuna aldanmayın! 11