Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, O Ses Türkiye’deki heyecanın ardından kutlama mesajıyla dikkat çekti

Demet Özdemir, O Ses Türkiye’deki heyecanın ardından kutlama mesajıyla dikkat çekti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Romantik komedi dizilerinde oynadıktan sonra dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara gelmeye başlayan Demet Özdemir, oyunculuğundaki başarısını bir kez daha kanıtlıyor. Erkenci Kuş gibi çok konuşulan bir diziden sonra, tv8’deki yeni dizisinde Zeynep karakteriyle de çok beğenildi. Genç oyuncu, başarılı performansıyla övgü topluyor.

Yeni dönemin popüler isimlerinden birisi olman Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ile başrolünde oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde her hafta ekrana geliyor. Yılbaşında ise izleyenlere güzel bir sürpriz yaptı ve O Ses Türkiye’nin Yılbaşı Özel programına konuk oldu.

Sosyal medyayı etkin kullanan ünlülerden birisi olan Demet Özdemir, bir kaç gün önce programa katılacağını sürpriz bir paylaşımla göstermişti. Hayranları heyecanla yılbaşı gecesi onu izlemek için ekran karşısına geçti.

Üzerinde aynı zamanda yakın arkadaşı olan stilist Rutkay Öziş’in tasarımı bir kıyafetle sahneye çıktı. Oyuncu, Rengin’in Aldatıldık şarkısını söylerken, aynı zamanda dans performansıyla da övgü topladı.

16 yaşından beri dans eden, ders alan oyuncu, yakın arkadaşı ve dansçı Onur Alp Sancaktar ile de kısa bir performans sergiledi sahnede. Demet Özdemir’in ne kadar heyecanlı olduğu da her haline yansımaktaydı.

Jürinin karşısında ter döken oyuncunun sesinin de titrediği, çok heyecanlı olduğu ekrandan da anlaşılıyordu. Demet Özdemir, bu keyifli anların ekrana gelmesinden sonra 2021’in ilk gününde O Ses Türkiye’deki bir fotoğrafıyla hayranlarının, takipçilerinin yeni yıllarını kutladı.

Demet Özdemir, O Ses Türkiye'deki heyecanın ardından kutlama mesajıyla dikkat çekti 8

Demet Özdemir, O Ses Türkiye'deki heyecanın ardından kutlama mesajıyla dikkat çekti 9

2020 yılının Covid 19 nedeniyle zor geçmesine gönderme yapan oyuncu, herkese iyi yıllar diledi. Oyuncuya yorum yapanlardan birisi de O Ses Türkiye- ekibinden olan ve yakın arkadaşı Saadet Özsırkıntı’dan geldi…

İşte Demet Özdemir’in O Ses Türkiye’de sahneye çıktığı anlar: