Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen’den hayranlarına bir iyi bir kötü haber! Neden dizilerde yok?

Fahriye Evcen’den hayranlarına bir iyi bir kötü haber! Neden dizilerde yok?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaprak Dökümü dizisinde oynadığı Necla karakteri ile bir anda büyük kitleler tarafından tanınmıştı Fahriye Evcen. Sonrasında Yalancı Bahar, Kurt Seyid ve Şura, Çalıkuşu, Ölene Kadar isimli dizilerinin yanı sıra Aşk Sana Benzer, Sonsuz Aşk, Evim Sensin filmlerinde de rol aldı. Oyuncu, en son 2017 yılında ekranda yer almıştı.

Aynı yıl Haziran ayında ise Burak Özçivit ile evlendi. Çiftin 2019 yılının Nisan ayında da oğulları Karan dünyaya geldi. Fahriye Evcen, evlendikten sonra hiç bir projede yer almadı. Oğlu Karan’ın dünyaya gelmesinden sonra da yine dizi ve sinema filmlerinde görünmedi.

Burak Özçivit ise şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde oynuyor. Karan, 1,5 yaşına geldi ve Fahriye Evcen’in hayranları da ünlü oyuncuyu bir dizide görmek istediklerini sosyal medyadan da kendisine iletiyorlar.

Evcen’in Karan’la birlikte olmak için mi projeleri ertelediği, başka bir karar mı aldığı hep akıllardaki soruydu. Oyuncu, eşi Burak Özçivit ile magazincilerle Nişantaş’ında karşılaştı ve herkesin merak ettiği bu soruya yanıt verdi.

Fahriye Evcen, Karan nedeniyle mi dizide oynamayı istemediği yoksa teklif mi gelmediği şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: “Doğru iş olduğunda mutlaka olacaktır ama şu an için netleşen bir şey yok. Planımda var ama şu an duruyorum.”

Fahriye Evcen'den hayranlarına bir iyi bir kötü haber! Neden dizilerde yok? 7

Evcen’in yanıtına bakılırsa içine sinen bir proje gelmemiş. Yani yakın zamanda hayranları üzülecek ama onu bir projede görmeyeceğiz. İyi haber ise Evcen, dizi tekliflerine açık ve beğendiği bir proje olursa oyunculuğa devam edecek. Oğlunu da mesleğini yapmak için engel görmüyor oyuncu. Seveceği bir iş olduğunda döneceğinin de sinyalini verdi böylece.

Bu arada Karan’ı pek dışarıya çıkarmamaları ile ilgili sözler üzerine çift, Covid 19 salgınını işaret ederek şu anda uygun bir ortam olmadığı için pek çıkarmadıklarını söylediler.

Fahriye Evcen, “Bizim için en önemli olan şey bolca eğlenmesi, çocukluğunu yaşaması. Eğlenceli ve güzel yetişmesine dikkat ediyoruz” diyerek Karan’ın mutlu bir çocuk olması için çabaladıklarını ifade etti.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…