Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı setinden sımsıcak bir kare! Hazal Kaya’dan manevi abisine jest! Beren Saat’ten ilk kar heyecanı!

Masumlar Apartmanı setinden sımsıcak bir kare! Hazal Kaya’dan manevi abisine jest! Beren Saat’ten ilk kar heyecanı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar, takipçilerinin de gündeminden düşmüyor. Dizileriyle ekranda yer alan ve daha büyük kitlelere ulaşan isimler, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da ilgiyle takip ediliyorlar. Kimi zaman dizi setlerinden gelen kamera arkası pozlar da izleyiciyi mutlu eden paylaşımlardan.

Şimdi üç ünlü oyuncunun yaptığı instagram’dan son paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Ezgi Mola var. Tam 8 yıl boyunca hiç bir dizide rol almayan oyuncu, TRT1’de ekrana gelen ve gerçek bir hayat hikayesinden alıntılanan Masumlar Apartmanı dizisiyle şu sıralar gündemde.

Dizinin diğer oyuncuları da Ezgi Mola kadar çok konuşuluyor. Merve Dizdar da bunlardan birisi. İki oyuncunun samimiyeti ise sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlara da yansıyor.

İki genç oyuncu, dizide babaları Hikmet’i oynayan usta oyuncu Metin Coşkun ile verdikleri bir pozu paylaştılar. Her ne kadar dizide dram yüklü sahnelerle ekrana gelseler de bu üçlüyü yüzleri gülerken görmek izleyicinin de içini ısıtacak bir kareydi…

Masumlar Apartmanı setinden sımsıcak bir kare! Hazal Kaya'dan manevi abisine jest! Beren Saat'ten ilk kar heyecanı! 10

Bu sımsıcak kareye yorum yapanlardan birisi de dizide Esra karakterini canlandıran Esra Ruşan oldu… “Canlarım, yetenekli arkadaşlarım. Sizi izlemeye doyamıyorum” notunu paylaştı oyuncu…

Masumlar Apartmanı setinden sımsıcak bir kare! Hazal Kaya'dan manevi abisine jest! Beren Saat'ten ilk kar heyecanı! 11

İstanbul’a kar yağmasını sabırsızlıkla bekleyen pek çok insan var. Mevsim  normallerinin yaşanması iklim, çevre, su kaynakları gibi nedenlerle hayati bir önem taşıyor ama aynı zamanda kar, pek çok insanın da hem seyretmekten hem de kartopu oynamak ya da karda yürümekten zevk alması nedeniyle de bekleniyor.

Bir süredir mevsim normallerinden farklı olarak hava sıcaklıkları çok yüksekti ama yavaş yavaş İstanbul’a kar düşmeye başladı. Ünlü oyuncu Beren Saat de evinin penceresinden ilk düşen karın heyecanını yaşayanlar arasında.

Beren Saat’in bulunduğu semte hayli yoğun bir kar yağışı olduğu da paylaşımından görülmekte. İşte oyuncunun ilk kar heyecanını yansıttığı o paylaşımı…

Masumlar Apartmanı setinden sımsıcak bir kare! Hazal Kaya'dan manevi abisine jest! Beren Saat'ten ilk kar heyecanı! 12

Şu sıralar eşi Son Yaz dizisi için İzmir’de olduğu için oğlunu da alıp yanına giden Hazal Kaya, bol bol instagram paylaşımları yapıyor. Gittikçe daha sık sosyal medyayı kullanan oyuncu, hayranlarını da sevindiriyor.

Hazal Kaya’nın son yaptığı paylaşımlarından biri de aracında şarkı dinlerken çekilen bir fotoğraf oldu. Hazal Kaya, manevi abisi olarak kabul ettiği, çok sevdiği meslektaşı Bülent Şakrak’ın söylediği bir türküyü dinlediğini gösteriyor fotoğrafta. Şakrak’ın da reklamını yapmış olduğu bu paylaşımında takipçilerini de meraklandırarak türküyü dinlemelerini sağlıyor. Kendisinin de keyifle dinlediği “oh bee” notundan da belli olmakta…

Oyuncu Bülent Şakrak, Aykut Gürel’in de katkılarıyla bir albüm çıkardı. 11 parçadan oluşan ve Usta ozanlar Neşet Ertaş, Aşık Mahzuni Şerif, Davut Sulari, Turan Şahin, Lütfü Gültekin’in dilimize dolanmış Anonim eserlerinin yer aldığı Yol isimli bir albüm çıkardı.

Albümün ilk klibini de “Haydar Haydar” türküsüne çeken Bülent Şakrak’a, eşi Ceyda Düvenci de bir şarkıda eşlik ediyor.

Masumlar Apartmanı setinden sımsıcak bir kare! Hazal Kaya'dan manevi abisine jest! Beren Saat'ten ilk kar heyecanı! 13