Ana sayfa Güncel Haberler ‘Siz insan değilsiniz!” Eda Ece bu zulme sessiz kalmadı ve sosyal medyadan çok ağır konuştu!

‘Siz insan değilsiniz!” Eda Ece bu zulme sessiz kalmadı ve sosyal medyadan çok ağır konuştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, sosyal medyada da hayli etkin bir isim. Oyuncu, adeta bir sosyal medya fenomeni gibi paylaşımlar yapıyor. Oyuncu, kimi zaman setten yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ederken, kimi zaman da sosyal konularda olan tavrını ortaya koyuyor paylaşımlarıyla.

Oyuncunun hesabını takip edenler, hayvansever bir kişi olduğunu da biliyor. Evinde sahiplendiği bir kedi ve köpek ile yaşayan oyuncu, sevimli dostlarıyla olan fotoğraflarını da zaman zaman paylaşmakta.

Sadece bununla kalmayıp sokakta gördüğü yardıma muhtaç hayvanlara da sahip çıkıyor. Kimi zaman alıp veterinere götürüyor, kimi zaman sahiplendirmek için uğraşıyor ve yanında yem taşıyarak sokakta gördüğü hayvanları besliyor.

Aynı zamanda hayvanlara yapılan şiddetle ilgili konularda da sessiz kalmıyor ve sert bir şekilde tavrını belli ediyor oyuncu. Bu konuda hiç istisnası olmayan oyuncu, hayvan yasasının çıkması konusundaki kampanyalara destek verirken, ortaya çıkan kimi şiddet olaylarında da lafını esirgemiyor!

Yine benzer bir olayla ilgili olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı oyuncu. Sokakta yaşayan bir köpeğin belini kıranlara karşı sessiz kalmayan oyuncu, yaşatılan bu zulüm karşısında sert sözler sarfetti.

Eda Ece, yaşatılan eziyet karşısında duygularını saklayamadı ve “Şu köpeğe yapılanları kimin yaptığını bulsam. melek gibi köpeğin belini kıran pislikler, siz insan değilsiniz! Allah sizi bildiği gibi yapsın! Bin beter acı çekin dilerim Allahtan!!” ifadeleriyle tepkisini ortaya koydu.

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

'Siz insan değilsiniz!" Eda Ece bu zulme sessiz kalmadı ve sosyal medyadan çok ağır konuştu! 18

Oyuncu bir başka paylaşımında da sete gelen bir kediyi severken görülüyor…

blank