Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay hakikaten ne anlattı da Mert Fırat’ı bu hale getirdi?

Nurgül Yeşilçay hakikaten ne anlattı da Mert Fırat’ı bu hale getirdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay başrollerde oynuyor. İki oyuncu, daha önce Gece isimli sinema filminde de partner olmuşlardı. Birlikte bu kez dizide rol alan Fırat ve Yeşilçay, kamera arkasında iyi anlaşan iki isim.

Nurgül Yeşilçay daha önce kendisine instagram üzerinden sorulan bir soru üzerine Mert Fırat için “Mert harika biri. İşine olan saygısı, sahiplenmesi çok etkileyici. Ayrıca setin en taze babası” yorumunu yapmıştı.

Esprili kişiliğiyle bilinen oyuncu, sosyal medyayı da etkin kullanan ve dizinin kamera arkasından da yaptığı paylaşımlarla merakla izlenen bir isim. Oyuncu, her ne kadar dram dizisinde rol alsalar da kamera arkasında eğlenceli ve iyi anlaşan bir ekip olduklarını da gösteriyor.

Nurgül Yeşilçay, yaptığı paylaşımlardan biriyle de dikkatleri çekti. Oyuncu, Mert Fırat ile birlikte sette kayda girilmeden önce konuşurken çekilen bir fotoğraflarını yayınladı.

Romantik bir sahnenin çekimi öncesindeki bu fotoğrafta Mert Fırat’ın kahkahalar attığı halinden belli oluyor. Nurgül Yeşilçay ne anlattı bilinmez ama partneri Mert Fırat’ı adeta koparmış!

Gülmekten kırıldığı görülen Mert Fırat ile bu fotoğraflarına Yeşilçay, “Yine bi gün sette stand up yapıyorum” sözleriyle not düşerken, “Daha romantik sahne çekcez” sözleriyle de kamera arkasında ne kadar eğlendiklerini de gözler önüne sermekte.

İşte ikilinin o anları…

Nurgül Yeşilçay hakikaten ne anlattı da Mert Fırat'ı bu hale getirdi? 7