Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinden Arıza’ya sürpriz transfer! Bir oyuncu gitti, iki sürpriz isim geliyor!

Ramo dizisinden Arıza’ya sürpriz transfer! Bir oyuncu gitti, iki sürpriz isim geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizisi Arıza’da hızlı gelişmeler yaşanıyor. Aksiyonun bol olduğu dizi, Show TV’nin iddialı yapımlarından birisi. Bu hafta 20. bölümü yayınlanacak olan diziden bir isim ayrılırken, yeni bir ismin diziye dahil olacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta beklenmedik gelişmelerin yaşandığı dizide, Levent Can’ın canlandırdığı Fuat karakterini Ali Rıza vurmuştu. Ayrıca Halide’nin sıktığı mermilerden kurtulan Fuat Ersoylu da ölmüş ve böylece onu canlandıran Levent Can diziye veda etmişti.

Bu ayrılığın arkasından yeni bir ismin diziye geldiği haberleri kulislere düştü! Gazeteci Birsen Altuntaş, diziye yeni katılan ismin Rüzgar Aksoy olduğunu duyurdu twitter hesabından.

Rüzgar Aksoy, geçtiğimiz sezon aynı kanalın Ramo dizisinde Halef rolünü oynuyordu. Karakter oyuncusu olarak yer aldığı her yapımda oynadığı karakterlerle büyük dikkat çeken Aksoy’un, Arıza dizisinde de yine dikkat çekecek bir karakteri oynayacağı tahmin ediliyor.

Ramo dizisinden Arıza'ya sürpriz transfer! Bir oyuncu gitti, iki sürpriz isim geliyor! 8

Bu arada geçtiğimiz günlerde Nursel Köse’nin de diziye dahil olduğu öğrenilmişti. ‘ihtiyar’ karakteriyle Nursel Köse de diziye bambaşka bir renk katacak! Bu iki transferin ardından, Arıza dizisinde aksiyon daha da artacağı benziyor!

Ramo dizisinden Arıza'ya sürpriz transfer! Bir oyuncu gitti, iki sürpriz isim geliyor! 9

20. bölümde Neler Olacak?

Show TV’de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza’nın 20. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ali Rıza’nın İhtiyar’ın adamı Safir ile karşı karşıya geldiği gerilim dolu tanıtımda Halide’nin sorgudaki zor anları dikkat çekiyor. Safir, sevdikleriyle tehdit ettiği Ali Rıza’yı zor bir seçim yapmak zorunda bırakırken, Ali Rıza’nın ne yapacağı şimdiden büyük merak konusu oluyor.

Fuat Ersoylu, Burak’ın isteği üzerine sade bir törenle defnedilir. İhtiyar’ın sağ kolu Safir ise Ali Rıza’yla temasa geçer ve Ali Rıza’ya ilk vazifesini verir. Burak babasının ölmeden önce kendisine söylediği bir isimin peşine düşer. Halide uzun zamandır hayalini kurduğu, Ali Rıza’yla başlarını dinleyebilecekleri ufak bir tatilin heyecanı içerisindedir. Muzaffer uzun yıllar sonra bir gerçeği Rukiye Hanım’a hatırlatma ihtiyacı hisseder.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza’nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Katagan, Kemal Burak Alper ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Arıza 20. bölüm fragmanı: