Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı’nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı’nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de Salı akşamları yayınlanan ve sezonun en çok dikkat çeken dizisi olan Masumlar Apartmanı, bu hafta 19. bölümüyle ekrandaydı. İzleyenleri yine hüzünlendiren, zaman zaman da gülümseten anlar yaşandı. Özellikle dizinin bölüm finalindeki sahne, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Dizinin hikayesinde yeni bir başlangıca neden olacak bir adım atıldı çünkü…

Bilindiği gibi dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden derlediği Madalyonun İçi kitabından alıntılanıyor. Dizideki karakterlerin ve olayların büyük çoğu kitaptaki gibi ama kurgu da var. Mesela İnci ve Han karakterleri hikayede yok aslında. Senaristlerin bir eklemesi.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizinin bu haftaki bölümünde Gülben ve İnci arasında geçen konuşma sonrasında yeni bir dönemin başlama işareti verildi!

İnci, Gülben’in sözlerinden etkilenerek, Han ve ailesi ile yaşamayı kabul etti. Gülben’in “Belki biz de o evde birbirini çok seven iki insan görürsek, biz de değişiriz belki. Bizim de bir şansımız olur yani. Han’a iyi geldiğin gibi, bize de iyi gelirsin belki” sözleri İnci’nin tüm kararını değiştirmesini sağladı.

Han’dan boşanmaktan vazgeçen İnci eve girdi. Üstelik Safiye’nin her yeri naylonlarla kapladığı ve hiç istemediği halde kabul etmek zorunda kaldığı bir şekilde. Tüm aile kapının önünde dikilmiş İnci’yi karşılıyordu.

İşte bu andan sonra dizide yeni bir hikaye başlıyor. OGM Pictures imzalı dizinin senaryosunu Rama Mamatlıoğlu ve Deniz Madanoğlu yazıyor. Madanoğlu, Youtube’da yayınlanan yakın zamandaki bir röportajında dizideki değişime işaret etmişti.

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 16

Hikayeyi Madalyonun İçi kitabından alıp yazarken ufak değişiklikler yaptıklarını anlatmış ve “Tabii ki İnci ve Han kurgu karakterlerdi ve aşkı da ön planda tutacağımız bir dünya haline getirdim. Şu şekilde tarif edebilirim. İnci’nin, neredeyse tımarhaneye benzeyen bir eve gelin gitme hikayesi ve bu insanların iyileşme sürecine katkıda bulunmasının anlatımı aslında uzun vadede bu hikaye.”

Yani senaristin söylediği o değişim ve iyileşme süreci başlıyor! İnci, Han ve ailesinin evine girerek onları bambaşka bir dönüşüme zorlayacak. Bu da kimi zaman kavgaları, zorlukları, öfkeleri, patlamaları ortaya çıkarırken, kimi zaman da duygusal anlar yaşatacak.

Yani değişim için ilk adım atıldı! İnci eve girdi ve herkesin hayatına dokunarak onları sevgisiyle iyileştirmeye başlayacak! Masumlar Apartmanı’nda artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

İşte dizide Gülben ve İnci’nin o konuşması ve gelen yorumlardan bazıları:

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 17

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 18

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 19

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 20

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 21

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 22

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 23

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 24

Senarist söylemişti! Masumlar Apartmanı'nda hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 25