Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’nın yeni kurtarıcısı olabilecek mi?

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’nın yeni kurtarıcısı olabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin başarısı konuk olan oyuncuların sergiledikleri karakterlere ve onların performanslarına bağlı. Şimdiye kadar da dizide yer alan karakterlerin hikayeleri çok sevindi ve reytingler de hep yüksek geldi.

Ancak Boncuk karakterinde Burcu Biricik ve Kumru karakterinde de Aslıhan Gürbüz’ün ayrılmasına az kaldı. Şimdi ise hikayeye yeni bir ünlü ismi katma zamanı. İşte Kırmızı Oda dizisinin 22. yeni bölümünde de Erkan Petekkaya’yı uzun bir aradan sonra yeniden ekranda izleyeceksiniz.

En son Mart ayında atv ekranında yayınlanan ve büyük de tepki çeken Gel Dese Aşk dizisinin başrolünde yer alan Erkan Petekkaya, 4 bölüm süren ve pandemiden sonra devam ettirilmeyen projeden sonra yeniden ekrana dönüş yapıyor.

Petekkaya’nın canlandırdığı karakterin ismi Sadi… Bakalım Sadi karakterinde ünlü oyuncu Kırmızı Oda’nın reytinglerinin yüksek seviyede kalmasını sağlayacak mı?

Kırmızı Oda’nın 29 Ocak Cuma günü yayınlanacak 22. yeni bölümünde; Kumru (Aslıhan Gürbüz), çocukken uğradığı tacize sessiz kaldığı için hissettiği suçluluk duygusunu Doktor Hanım’la paylaşıyor.

Kliniğe uygunsuz biçimde giriş yaparak ortalığı karıştıran Sadi (Erkan Petekkaya), herkesi endişelendiriyor. İlaçları kesip gerçek hayata dönmeyi reddeden Boncuk’u (Burcu Biricik) dedeler ve Can tekrar ziyaret ediyor. Sabrı tükenen Rezzan ise bu kez kendisi Boncuk’u kliniğe getiriyor. Ayşe’nin klinikten ayrılmak konusunda son kararının ne olacağı ise merak konusu…

İşte Kırmızı Oda dizisinin 22. bölümünden 2. fragman:

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’ dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı.