Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, İstanbullu Gelin’deki o sahnedeki haliyle fena dalgasını geçti!

Aslı Enver, İstanbullu Gelin’deki o sahnedeki haliyle fena dalgasını geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların unutulmazları arasına şimdiden giren İstanbullu Gelin dizisi, Star TV’de yayınlanmış ve 2019 yılı Mayıs ayında ekrana veda etmişti. Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin’in başrolünde oynadıkları dizinin hikayesi, aslında şu anda ekranda yer alan Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’nın hikayelerini de kaleme alan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından esinlenilmişti.

Fakat dizinin senaristi Deniz Akçay Katıksız, İstanbullu Gelin’e daha sonra bambaşka bir yol çizmişti. Dizinin takipçileri gibi oyuncuları da hala İstanbullu Gelin’i zaman zaman sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla anmaya devam ediyorlar.

İpek Bilgin ve Tamer Yiğit gibi iki usta oyuncu ile birlikte kadrosunda Fırat Tanış, Salih Bademci, Neslihan Arslan, Dilara Aksüyek, Neslihan Yeldan gibi başarılı isimleri de barındırıyordu.

Her bölümüyle çok konuşulan bir yapımdı. O3 Medya imzalı dizinin yönetmenliğini de Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş üstlenmişti. Aradan geçen süre zarfında zaman zaman İstanbullu Gelin gündeme geliyor.

Diziyi gündeme getirenler arasında Aslı Enver ile bazı rol arkadaşları da var. İşte onlardan bir örneği de sosyal medyada kısa bir süre önce yaşandı. Neslihan Arslan, instagram sayfasından, dizide Boranlar’ın hep birlikte Tabu oynadıkları bir sahnedeki hallerine esprili bir atıfta bulundu.

Aslı Enver, İstanbullu Gelin'deki o sahnedeki haliyle fena dalgasını geçti! 8

Dilara Aksüyek’in de yer aldığı üçlü fotoğrafa Arslan, “Bizim Dilara Aksüyek’le bu nur yüzlülüğümüz ne olacak, şu güleç yüzünüzle bir açıklayabilir misiniz?” diyerek Aslı Enver’i etiketledi.

Bu göndermeye gülen Enver de “Siz en azından aynı telden çalıyorsunuz, ben napıyorum onu açıklayın” diyerek dizide yer alan o sahnedeki haliyle dalgasını geçti…

Neslihan Arslan’ın dizideki sahneden aldığı fotoğraf aşağıda:

Aslı Enver, İstanbullu Gelin'deki o sahnedeki haliyle fena dalgasını geçti! 9

İşte İstanbullu Gelin dizisinde Boran ailesinin Tabu oynadığı o sahne: