Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz, Kırmızı Oda’da hem dansı hem de güzelliğiyle büyüledi! Aslıhan Gürbüz’den de övgü geldi!

Pınar Deniz, Kırmızı Oda’da hem dansı hem de güzelliğiyle büyüledi! Aslıhan Gürbüz’den de övgü geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, Cuma akşamlarının en merak edilen ve heyecanla izlenen dizileri arasında. Her gelen konuk oyuncu, bambaşka bir hikayenin kahramanına hayat verirken, izleyicilere de çok özel anlar yaşatıyor. Geçtiğimiz bölüm veda eden Boncuk’un ardından bu kez Kumru ve Nazlı’nın hikayesi de dizinin en çok merak edilen kısımları oldu.

Aslıhan Gürbüz, bir kaç haftadır, cinsel taciz mağduru bir kadın olan Kumru’nun çocukluğunda yaşadığı istismar ve sonrasındaki acı hayat hikayesiyle ekrana geliyor. Setlerden bir kaç yıldır uzak olan oyuncu, izleyiciye de güzel bir sürpriz yaptı Kumru karakteri ile.

Başarılı oyunculuğuyla övgü toplayan Gürbüz ile birlikte iki hafta önce diziye Pınar Deniz de Nazlı karakteri ile dahil oldu. Deniz, anne ve babasının evliliklerinde yaşadığı problem sonrasında kendisi de eşiyle problemleri olan bir kadına hayat veriyor.

Pınar Deniz, Kırmızı Oda'da hem dansı hem de güzelliğiyle büyüledi! Aslıhan Gürbüz'den de övgü geldi! 10

İki farklı kültürden gelen insan olarak yaşadığı sorunları aktaran bu naif kadının hikayesi de izleyiciyi çok etkiliyor. Pınar Deniz de hem oyunculuğu hem de güzelliği ile son bölümdeki rüya sahnesinde izleyenleri bir kez daha büyüledi.

Kırmızı elbisesi ile önce sokaklarda koşarak eşini arayan Nazlı, daha sonra dans etmeye başlıyor. Uçuşan saçları ve elbisesiyle adeta bir balerin gibi süzülen Pınar Deniz’in bu sahnesi, izleyiciyi de çok etkiledi.

Sahneye pek çok yorum geldi. Nazlı’nın haline üzülenlerle birlikte, Pınar Deniz’in dansına da övgü dolu yorumlar yapıldı.

Pınar Deniz, Kırmızı Oda'da hem dansı hem de güzelliğiyle büyüledi! Aslıhan Gürbüz'den de övgü geldi! 11

Bu isimler arasında Aslıhan Gürbüz de vardı. Gürbüz, aynı dizide rol aldığı meslektaşı Pınar Deniz’in sahnesinden etkilenenler arasındaydı. Oyuncu, meslektaşına “Kuğu gibi” sözleriyle güzel bir jest yaptı ve onu da etiketledi.

İşte Nazlı’nın o rüya sahnesi ve gelen bazı yorumlar…

Pınar Deniz, Kırmızı Oda'da hem dansı hem de güzelliğiyle büyüledi! Aslıhan Gürbüz'den de övgü geldi! 12

Pınar Deniz, Kırmızı Oda'da hem dansı hem de güzelliğiyle büyüledi! Aslıhan Gürbüz'den de övgü geldi! 13