Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, instagram’dan kuzeninin reklamını yaptı! Buğra Gülsoy’dan eşine kutlama!

Kerem Bürsin, instagram’dan kuzeninin reklamını yaptı! Buğra Gülsoy’dan eşine kutlama!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Kerem Bürsin, son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi. Oyuncu, Hande Erçel ile birlikte oynadığı dizi ile birlikte popülerliğini de arttırdı. Romantik komedi türündeki dizide ekran uyumunu yakalayan iki oyuncu, sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor.

Kerem Bürsin, dizinin kamera arkasından paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Rol arkadaşları ile eğlenceli anlarını paylaşan oyuncu, bazen de Hande Erçel ile canlı yayınlarla takipçileriyle buluşuyor. Aralarında sürekli esprili diyaloglar geçen ikilinin bu halleri, takipçilerini de çok mutlu ediyor.

Kerem Bürsin, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da takipçilerinin markajında. Oyuncu bir süredir bir caz şarkıcısı olan kuzeni ile ilgili paylaşımlar yapıyor.

Hollanda’da caz vokal eğitimine devam eden Yasemin Koyuncu’nun Kerem Bürsin ile kuzen oldukları da bu paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Koyuncu için “İnanılmaz yetenekli kuzenim” ifadesini kullandı oyuncu. İşte o paylaşımlarından birisi…

Kerem Bürsin, instagram'dan kuzeninin reklamını yaptı! Buğra Gülsoy'dan eşine kutlama! 8

TRT1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Sultan Melikşah’a hayat veren Buğra Gülsoy, yoğun bir tempoda çalışmakta. Bu arada eşi Nilüfer Gürbüz ve oğulları Can ile mutlu bir hayatları olan çiftin zaman zaman instagram paylaşımlarıyla evdeki halleri de sosyal medyada yer alıyor.

Buğra Gülsoy, çok sevdiği eşinin doğum gününü de sosyal medyadan kutladı. Oyuncu, birlikte çekilen fotoğraflarına kısa ve net bir cümle yazarak kutlamasını yaptı. Gülsoy “Her şeyden öte” notunu düştü…

Kerem Bürsin, instagram'dan kuzeninin reklamını yaptı! Buğra Gülsoy'dan eşine kutlama! 9