Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola resmen gözümüzün önünde eridi! Son halini gördünüz mü?

Ezgi Mola resmen gözümüzün önünde eridi! Son halini gördünüz mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, zaman zaman diyete girerek kilo veriyor ama iştahlı bir kişilik olduğunu da saklamayan oyuncu, yeniden verdiği kiloları alıyor. Bu dönemde de bir diyete giren oyuncunun son görüntüsü ise şaşırttı. Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteriyle ekrana gelen oyuncunun diyette olduğu, bir süre öncesinde dizideki rol arkadaşının paylaşımı ile ortaya çıkmıştı.

Ezgi Mola’yı sette yemek yerken görüntüleyen Gamze Katmer, “Kendini kandıra kandıra 5 kilo verdi” yorumunu yapmıştı. Dizide Safiye’nin kız kardeşi Neriman’ı oynayan Katmer’in bu paylaşımı dikkat çekmişti. Bu şekilde 5 kilo verdiğini de eklemişti Katmer paylaşımdaki nota.

Ezgi Mola resmen gözümüzün önünde eridi! Son halini gördünüz mü? 9

Diyet yapmak için düşük kalorili gıdalar yiyerek biraz de kendini kandırdığı anlaşılan oyuncunun son hali ise herkesi şaşırtacak! Dizideki kıyafeti, saç ve makyajından çok farkedilmese de Ezgi Mola’nın hakikaten çok kilo verdiği son paylaşımında görülüyor.

Oyuncunun yüzünden bile kilo verdiği anlaşılmakta. Aşağıdaki fotoğraf henüz yeni. Ezgi Mola, bir süredir paylaşım yapmadığını farkedip “Kaç gündür foto koymuyorum, çiçeklerime güveniyorum, açığı kapatırız” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Ezgi Mola resmen gözümüzün önünde eridi! Son halini gördünüz mü? 10

Oyuncunun Eylül ayındaki bir başka diziden fotoğrafını da aşağıda görebilirsiniz. Aradaki fark da dikkatli kişilerin gözünden kaçmayacaktır muhtemelen!

Ezgi Mola resmen gözümüzün önünde eridi! Son halini gördünüz mü? 11