Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’ın bir heyecan sardı! Nurgül Yeşilçay hiç havasını bozmadı! Şevval Sam dikkati Şahika’ya çekti!

Deniz Çakır’ın bir heyecan sardı! Nurgül Yeşilçay hiç havasını bozmadı! Şevval Sam dikkati Şahika’ya çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -Üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarından örneklere bir göz atalım. İlk sırada yeni dizi heyecanı yaşayan Deniz Çakır var. Oyuncu son olarak ekran ömrü kısa süren Vurgun dizisinde oynamıştı. Daha sonra Beyaz isimli tiyatro oyunuyla Anadolu turnesi yapan Çakır, pandemi sonrasında ise bir süre projelerine ara vermişti.

Yaz dönemini çok sevdiği Gümüşlük’te geçiren oyuncu, İstanbul’a döner dönmez hızlı bir tempoya girdi. Oyuncu, Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan Masumiyet dizisi için heyecanlı.

Bu heyecanını da zaman zaman takipçilerine instagram’dan yaptığı paylaşımlarla gösteriyor. Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar ile kamera karşısına geçen oyuncu, Fox TV’deki yeni dizisi için bir hatırlatma daha yapıyor takipçilerine…

Deniz Çakır'ın bir heyecan sardı! Nurgül Yeşilçay hiç havasını bozmadı! Şevval Sam dikkati Şahika'ya çekti! 9

Bir diğer isim Nurgül Yeşilçay ise şu sıralar Fox’un Kefaret dizisi ile ekranlarda. Pazar akşamları yayınlanan dizide kızı kaçırılan Zeynep isimli bir kadına hayat veren oyuncu, her ne kadar dizide dramı yaşatsa da gerçek hayatında hayli esprili bir kişilik.

Oyuncunun instagram hesabını takip edenler, çoğu zaman gülümseten içeriklerle karşılaşıyor. Nurgül Yeşilçay, soğuk İstanbul günlerinde, “Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız güzel olsun” dercesine aşağıdaki paylaşımı yaparak karda yürüme dersi veriyor…

Deniz Çakır'ın bir heyecan sardı! Nurgül Yeşilçay hiç havasını bozmadı! Şevval Sam dikkati Şahika'ya çekti! 10

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan Şevval Sam ise Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika’nın dizideki yeni haline dikkat çekmekte.

Hasan Ali Kuyucu’ya oyun oynayarak onunla evlenen Şahika, anlaşılan bütün ipleri de eline geçirecek! Bir anda havaya giren Şahika’nın artık kendisine Başkan denilmesini istemesi de dikkat çeken bir ayrıntı.

Her hafta bir başka şaşırtan olay ve absürtlük ile izleyenlerin karşısına gelen dizinin yeni bölümündeki bu duruma Şevval Sam da çok gülüyor! Oyuncu, gülme emojisi ile “Bi dakka” notunu düştüğü fotoğrafla duruma bakışını ortaya koymuş…

Deniz Çakır'ın bir heyecan sardı! Nurgül Yeşilçay hiç havasını bozmadı! Şevval Sam dikkati Şahika'ya çekti! 11