Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin niyeti iyiydi ama olmadı! Hazal Kaya yeni filtresini buldu! Birce Akalay’dan Nünü’süne destek!

Özge Özpirinçci’nin niyeti iyiydi ama olmadı! Hazal Kaya yeni filtresini buldu! Birce Akalay’dan Nünü’süne destek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin, sinema filmlerinin sevilen üç kadın oyuncusunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Birce Akalay’ın paylaşımı var. Sevilen oyuncu, son olarak ekranlara Babil dizisi ile gelmişti. Birce Akalay’ın İlay karakteriyle yer aldığı dizi Star TV’de yayınlanıyordu. Oyuncu, dizinin erken final yapmasından sonra Bodrum’a gitmişti.

Bir süre İstanbul’dan uzaklaşan oyuncu, orada dostlarıyla buluşmuş ve keyifli anlarından bazı kareleri de takipçileriyle paylaşmıştı. Akalay’ın Bodrum’da birlikte vakit geçirdiği isimler arasında Türk Pop müziğinin sevilen ismi Nükhet Duru da vardı.

Nükhet Duru’ya yakın dostları ‘Nünü’ olarak hitap ediyor çoğunlukla. Duru’nun şu sıralar Netflix’te sanat hayatını anlatan bir belgeseli yayınlanıyor.

“Duru Olmaz’ adını taşıyan bu yapım, dün akşam ilk kez yayınlandı. Birce Akalay da çok sevdiği Nükhet Duru ile ilgili bu projeyi instagram sayfasından takipçileriyle de paylaştı.

Özge Özpirinçci'nin niyeti iyiydi ama olmadı! Hazal Kaya yeni filtresini buldu! Birce Akalay'dan Nünü'süne destek! 10

Hazal Kaya ise şu sıralar yeni dizisine hazırlanıyor. Netflix için çekilecek olan Pera Palas isimli bir dizide rol alacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı oyuncunun. Yakın zamanda oyunculuk üzerine yeni eğitimler aldığı ve aynı zamanda müzik konusunda da dersler aldığı paylaşımlarıyla ortaya çıkmıştı.

Bir süre Son Yaz dizisinde oynayan eşinin yanına İzmir’e giden oyuncu, daha sonra İstanbul’a döndü. Hazal Kaya, daha önce mesafeli dursa da artık sosyal medyaya iyice alıştı. Oyuncunun hesabını takip edenler, farklı filtrelerle fotoğraf vermeyi sevdiğini de biliyor.

Hazal Kaya, bu kez aşağıdaki şekilde değişik bir filtre ile vermiş pozunu…

Özge Özpirinçci'nin niyeti iyiydi ama olmadı! Hazal Kaya yeni filtresini buldu! Birce Akalay'dan Nünü'süne destek! 11

Özge Özpirinçci de Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi için kamera karşısına geçiyor şu sıralar. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde oynadığı dizinin Cunda çekimlerinden kareler kısa süre önce medyaya da yansımıştı.

Bu arada bir başka heyecan daha yaşıyor oyuncu. Hayatına bir kişi daha dahil oldu! Sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte yaşayan Özpirinçci, yavru bir köpek sahiplendi. Bonita ismindeki köpeğini de Buğra Gülsoy ve eşi Nilüfer Gürbüz’ün köpekleriyle tanıştırmak istemiş oyuncu.

Özge Özpirinçci'nin niyeti iyiydi ama olmadı! Hazal Kaya yeni filtresini buldu! Birce Akalay'dan Nünü'süne destek! 12

Yaptığı paylaşıma bakılırsa iki köpek birbirinden çok da hoşlanmamış! İkili, kucaklarındaki sevimli köpeklerle poz verirken, Özpirinçci paylaşımına “En azından denedik… İyi ki varsın Nilüfer” notunu düşerek pek başarılı olamadıklarını anlatmakta…

Özge Özpirinçci'nin niyeti iyiydi ama olmadı! Hazal Kaya yeni filtresini buldu! Birce Akalay'dan Nünü'süne destek! 13