Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, son durumunu merak edenler için paylaştı, eşinden de yorum gecikmedi!

Aslıhan Güner, son durumunu merak edenler için paylaştı, eşinden de yorum gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in bir süredir rahatsız olduğu kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Oyuncunun iki haftadır boyun fıtığı nedeniyle zor günler geçirdiği öğrenildi. İzleyicilerinin yoğun mesajlarına yanıt veren  oyuncu, sete döndüğünü ve iyi olduğunu belirtmişti daha önce.

Aslıhan Güner, Ordu’da çekimleri süren Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrolde birlikte yer aldıkları İsmail Demirci ile yorucu bir süreç geçiriyor. Dizinin neredeyse her sahnesinde yer alan oyuncunun zorlandığı da yaşadığı sıkıntıdan belli olmakta.

Neyse ki güzel haberi bir kaç gün önce takipçileriyle paylaşan oyuncu, sete döndüğünü, iyileşmeye başladığını ama tedavisinin sürdüğünü belirtmişti.

Gelen mesajlar üzerine yeniden bir açıklama yapma gereği duyan Oyuncu, Pazar günü hayranları ile aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. Üzerinde pijamaları ile yeni uyandığı görülen oyuncunun yüzü biraz solgun olsa da iyiye gittiğini ifade etti.

Aslıhan Güner’in “Hala ağrılı, bitkin, biraz da yorgun ama mutlu…” sözleri dikkat çekti. Oyuncunun tam olarak rahatsızlığının bitmediği ama yine de daha güçlü hissettiğini söylediği sözler de notunda yer alıyor.

Bu arada kendisi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç’ın bu paylaşıma yorumu da gecikmedi. Kılıç, “Güzelim” sözü ve kalp emojisi ile eşine sevgilerini gönderirken Aslıhan Güner de “Her şeyim” sözleriyle karşılık vermiş…

 

Aslıhan Güner, son durumunu merak edenler için paylaştı, eşinden de yorum gecikmedi! 8

Aslıhan Güner, son durumunu merak edenler için paylaştı, eşinden de yorum gecikmedi! 9