Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, sette tedbiri bırakınca şifayı kaptı!

Eda Ece, sette tedbiri bırakınca şifayı kaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, Pazartesi akşamları ekrana gelen Fox TV’nin sevilen dizileri arasında yer almakta. Dizi, 4. sezonuyla da büyük ilgi topluyor. Oyuncularının yanı sıra konusuyla da izleyenlerin ilgisini çeken bir yapım. Özellikle dizinin kadın oyuncularının kıyafetleri, adeta bir moda şov gösterisi gibi!

Her hafta rengarenk kıyafetlerle dizide yer alan Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade’nin başını çektiği kadın oyuncular, giyinişleri, tarzları, saçları, makyajlarıyla izleyenlere görsel bir şov da yaşatıyor.

Her biri birbirinden iddialı isimler, düzgün fizikleriyle de ekranın dikkat çeken oyuncuları arasında. Başarılı performanslarına bir de güzellikleri eklenen oyuncuların her hafta bir başka kıyafetle yer aldığı dizi, kırmızı halı geçidi gibi oluyor adeta!

Tabii ki bu güzelliği ortaya çıkarmanın bir de bedeli var! Özellikle soğuk kış günlerinde hem iç hem de dış mekanlarda o kıyafetlerle uzun saatler durmak ve çekim yapmak hiç de kolay değil!

Eda Ece, sette tedbiri bırakınca şifayı kaptı! 10

Her ne kadar iç mekanlar ısıtılsa da sürekli durmayan çalışma temposunda kapıların açılıp kapanmasıyla mekanlar da ısınmıyor. Zaten oyuncuların sette ısıtıcıların yanında otururken yaptıkları paylaşımlardan da bu durum ortaya çıkmakta.

Eda Ece, sette tedbiri bırakınca şifayı kaptı! 11

İşin içine bir de dışarıda yapılan çekimler girince oyuncular için şifayı kapmak da kaçınılmaz oluyor! Eda Ece de mini etekli ince bir kıyafetiyle dışarıdaki bir çekimden pozunu paylaşarak, durumuna da ironik bir gönderme yapmakta!

Oyuncu, sahnenin çekimi öncesi uzun süreler beklemek zorunda kaldığı kıyafetine gönderme yaparak hastalandığını paylaştı takipçileri ile. Eda Ece, “Hasta olmak istiyorsanız kış aylarında ince giyinip dış sahne çekin. Gün gece farketmez” diyerek ‘tavsiye’ etiketini de eklemiş.

Oyuncunun yakınları, sevenleri de durumunu soruyor şimdi. Eda Ece de “İki güne geçer” diyerek hastalandığını aktarmış…

Eda Ece, sette tedbiri bırakınca şifayı kaptı! 12

Eda Ece, sette tedbiri bırakınca şifayı kaptı! 13