Ana sayfa Sosyal Medya İnanmayacaksınız ama fotoğraf değil! Hazal Kaya, hayranının sürprizine bayıldı!

İnanmayacaksınız ama fotoğraf değil! Hazal Kaya, hayranının sürprizine bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, bir dönem mesafeli durduğu sosyal medyanın adeta müdavimi oldu! Bir yılı aşkın bir süredir sosyal medya ile yakından ilgilenen Hazal Kaya, hayranlarını da çok sevindiren paylaşımlara imza atıyor. Bizim Hikaye dizisinin ardından oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren oyuncu, bir dönem pek paylaşım yapmıyordu.

Pandemi sürecine denk gelen doğum sonrası dönemini evde geçirmek durumunda kalan oyuncu, bu arada sosyal medyaya olan ilgisini de arttırdı. Yaptığı paylaşımlar ve katıldığı bazı instagram canlı yayınları ile de hayranlarına büyük sürpriz yaptı.

Şu sıralar yeni dizisi Pera için hazırlanıyor oyuncu. Selahattin Paşalı ile başrolünü paylaştığı Netflix için çekilecek bir dönem dizisinde oynayacak. Charles King’in “Pera Palas’ta Gece Yarısı” kitabından uyarlanan Pera dizisi için özel dersler aldığı da yaptığı bazı paylaşımlarla tahmin edilmişti.

Hazal Kaya, bu özel proje ile birlikte dizi setlerine dönerken, instagram’dan da sıklıkla paylaşımlar yapıyor. Kimi zaman SMA’lı çocuklar ya da farklı sosyal sorumluluk içeren paylaşımlarının yanı sıra günlük hayatından fotoğraflar da paylaşıyor.

Bu kez bir hayranının yaptığı bir çizimi paylaştı oyuncu. Kendi portresini çizen hayranının paylaşımı oyuncuyu hem şaşırtmış hem de çok mutlu etmişti.

Hazal Kaya, “Bayıldım, ellerine sağlık” diyerek çizimi yapan kişiye teşekkür etti. Adeta bir fotoğraf gibi duran ve her ayrıntısı özel olarak çizilmiş resim büyük beğeni aldı.

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte o resim…

İnanmayacaksınız ama fotoğraf değil! Hazal Kaya, hayranının sürprizine bayıldı! 7