Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy’a sette unutamayacağı bir an yaşatıldı!

Buğra Gülsoy’a sette unutamayacağı bir an yaşatıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy, TRT1’de ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde oynadığı Sultan Melikşah karakteri ile gündemde. Oyuncu, dönem dizisinde zorlu bir süreç geçiriyor. Özel makyaj yapılan, döneme uygun kostümler giyen Buğra Gülsoy, başarılı oyunculuğuyla da zor bir rolü üstlenmiş durumda. İzleyicinin beğeniyle izlediği Gülsoy’a sette güzel bir sürpriz yapıldı.

22 Şubat 1982 doğumlu olan oyuncu, 39 yaşına sette girdi. Yoğun çalışma ortamında doğum günü için güzel bir sürpriz de yaşatıldı oyuncuya. Buğra Gülsoy’un oğlu ve eşi Nilüfer Gürbüz, sete sürpriz bir ziyaret yaptılar.

2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile evlenen Buğra Gülsoy’un 2019’un Nisan ayında da oğlu Cem dünyaya gelmişti. 22 aylık olan Cem, sevimliliğiyle de zaman zaman annesi ve babasının sosyal medya hesaplarından görülmekte.

Buğra Gülsoy, yoğun çalışma temposundan vakit buldukça ailesiyle birlikte oluyor ama doğum gününde çalışmak durumunda kalmıştı. Fakat, sette pasta sürprizi ile birlikte oğlu ve eşini de karşısında gören oyuncu büyük mutluluk yaşadı.

Buğra Gülsoy'a sette unutamayacağı bir an yaşatıldı! 9

Buğra Gülsoy yeni yaşını, ekibiyle birlikte sette kutladı. Rol arkadaşlarının ve kamera arkası ekibin eşlik ettiği kutlamada Gülsoy, bir ara oğlunu da ata bindirerek fotoğraf çekildi.

Bu güzel anlardan bir kareyi de instagram sayfasından paylaştı…

Buğra Gülsoy'a sette unutamayacağı bir an yaşatıldı! 10

Oyuncunun eşinin yaptığı paylaşımdaki sözleri ise dikkat çekti. Nilüfer Gürbüz, “Umarım Cem de senin kadar dürüst, çalışkan, azimli, disiplinli, saygılı bir insan olur” sözlerini not düştü paylaşımına…

Buğra Gülsoy'a sette unutamayacağı bir an yaşatıldı! 11