Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, Şükran Ovalı ve Başak Daşman’dan müthiş bir proje geliyor: Üç Kız Kardeş

Nur Fettahoğlu, Şükran Ovalı ve Başak Daşman’dan müthiş bir proje geliyor: Üç Kız Kardeş

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sinema filmleriyle, dizileriyle, rol aldıkları farklı yapımlardaki başarılı oyunculuklarıyla konuşulan üç kadın oyuncu, bu kez aynı sahneyi paylaşacak! Ekranlara son olarak Babil dizisi ile gelen Nur Fettahoğlu’nun instagram sayfasından bir süre önce yaptığı paylaşımlarla bir sürprizi olduğu anlaşılmıştı. Sonunda sürpriz ortaya çıktı!

Son olarak Akrep dizisinde rol alan Başak Daşman ve sezon başında Menajerimi Ara dizisine konuk olan Şükran Ovalı, özel bir projede buluştular! Üç kadın oyuncu, pandemi sürecinde ortaya çıkan ve tiyatro izleme keyfini yaşatan Dijital Sahne’nin bir oyununda rol aldılar.

Nur Fettahoğlu, Şükran Ovalı ve Başak Daşman'dan müthiş bir proje geliyor: Üç Kız Kardeş 9

Anton Cehov’un eseri Üç Kız Kardeş ile sahneye çıkacak sevilen oyuncular. Zorlu PSM prodüksiyonu ve Based İstanbul işbirliği ile Dijital Sahne serisi içinde yer alan oyunun yönetmenliğini İbrahim Çiçek üstlendi.

Bir süredir pek çok ünlü ismi bir araya getiren, klasik eserlerin sahnelendiği projede bu kez Ovalı, Fettahoğlu ve Daşman’ı aynı oyunda izlemek mümkün.

Oyun, Zorlu PSM Youtube kanalında, 25 Şubat Perşembe günü 20:00’de yayınlanacak. Nur Fettahoğlu, bu güzel haberi takipçileriyle instagram sayfasından paylaşarak şöyle anlattı…

Nur Fettahoğlu, Şükran Ovalı ve Başak Daşman'dan müthiş bir proje geliyor: Üç Kız Kardeş 10

Nur Fettahoğlu, Şükran Ovalı ve Başak Daşman'dan müthiş bir proje geliyor: Üç Kız Kardeş 11