Ana sayfa Dizi Haberleri Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu’nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki…

Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu’nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki…

tarafından zk zk

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, dün akşam ekrana gelen 38. bölümünde çarpıcı anlara sahne oldu. Salı akşamları yayınlanan ve farklı hikayesi, oyunculukları, diyalogları ile ekrana damga vuran Hekimoğlu, yine dikkat çeken bir bölüm ile izleyici karşısındaydı.

Dizinin yeni bölümünde, hemen her gün ne yazık ki bir yenisini duyduğumuz, toplumun kanayan bir yarası olan bir soruna parmak basıldı. Dizide Hekimoğlu’na başından geçenleri anlatan Ece’nin yaşadıkları, izleyenler için de sarsıcı bir sahneydi.

Ancak bu sahnelerde konuyla ilgili hiç bir ayrıntı yer almadı. Ancak herkes ne olduğunu anladı. Dizide bu sahnede neler yaşandığının canlandırılması yerine, tecavüz mağduru kadının psikolojisi aktarılarak başka bir açıdan konu edildi.

Diziyi takip edenler pek çok dizide bu tür sahnelerin ‘farkındalık yaratmak’ adına canlandırılarak ekrana getirilmesini hatırlatıp, Hekimoğlu dizisinin reyting kaygısına düşmeden bu durumu aktarması, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu'nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki... 13

Diyaloglar yerine herkesin durumu anlayabileceği bir noktaya getirmesi, olayı mağdur kadının ağzından anlatırken de müzikaltı bir sahne olarak kalmasını da izleyiciler daha doğru buldukları yorumlarında belirtiyorlar.

Her hafta farklı hikayelerle ekrana gelen dizide bu kez tecavüz mağduru genç bir kadın hastanın hikayesi ekrana geldi. Ece, Ateş’e başından geçenleri anlatırken, dizinin sonunda da önemli mesajlar verildi.

Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu'nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki... 14

“Kadına şiddet insanlık sorunudur!”

Kadına şiddete dikkat çekilen bölümün sonunda yayınlanan “Kadına karşı uygulanan her türlü şiddet sadece sağlık değil insanlık sorunudur. Çevrenizde tanık olduğunuz kadın şiddetini derhal gerekli mercilere bildirmek de bir insanlık görevidir” mesajı hem izleyiciden, hem de sosyal medya kullanıcılarından büyük destek gördü.

Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu'nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki... 15

Dizide dikkat çeken sahnelerden biri de şiddet mağduru Ece’nin Hekimoğlu’na “o geceyi” anlattığı anlardı. Ece, sözleriyle binlerce kadının sesi oldu.

İşte o anlar;

Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu'nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki... 16

Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu'nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki... 17

Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu'nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki... 18

Tacizi anlatırken reyting kaygısına düşenlere kapak olsun! Hekimoğlu'nda konuşmadan öyle bir anlattılar ki... 19