Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu doğallığın dibine vurdu!

Afra Saraçoğlu doğallığın dibine vurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de dizilerin yıldızları. Rol aldıkları yapımlarda başarılı oyunculukları ile konuşturuyorlar. Özge Özpirinçci, diğer iki oyuncuya göre daha kıdemli bir isim. Ancak her üç isim de hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor, yaptıkları paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine geliyorlar. Bu üç ismin son instagram paylaşımlarına bir göz atalım…

Afra Saraçoğlu’dan başlayalım ilk olarak. Genç oyuncu, ilk kez Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın oynadıkları İkinci Şans isimli sinema filminde oynamıştı. 2016 yılında çekilen film sırasında hem Deniz hem de Yeşilçay, Saraçoğlu ile pozlarını sosyal medyadan paylaşarak, çok başarılı genç bir oyuncunun geldiğini duyurmuşlardı.

Afra Saraçoğlu, aldığı bu güzel destekle birlikte hızla kariyer basamaklarını tırmandı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle büyük kitleler tarafından tanındı. Sonrasında Kardeş Çocukları ve Öğretmen dizileri geldi. Bu arada Netflix’in Aşk 101 dizisinde de başarılı oyunculuğu ile takdir gördü.

Son olarak ise yine Netflix için çekilen Yeşilçam isimli dizide Çağatay Ulusoy ile oynuyor. Başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile de uzun süredir beraber.

Afra Saraçoğlu, rol aldığı her yapımda adından söz ettirmekte. Emin adımlarla kariyer merdivenlerini tırmanan Saraçoğlu, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da hayranlarının markajında.

Aynı zamanda duru güzelliği ile de kendisinden konuşturan Saraçoğlu’nun son paylaşımı da adeta ‘Daha doğalı yok’ dedirtiyor. Zira oyuncu, sabah kalkar kalkmaz saçını bile taramadan çekmiş fotoğrafını.

Kimi isimlerin sürekli süslenip püslenip pozlar verdiği instagram’da Afra Saraçoğlu, doğal haliyle çekinmeden vermiş pozunu ve altına da “Gün aydı, dağınık saç ve şiş surat” notunu düşmüş…

blank