Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin ilk sezonu ile ikinci sezonu arasındaki fark dağlar kadar!

Yalı Çapkını dizisinin ilk sezonu ile ikinci sezonu arasındaki fark dağlar kadar!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Geçen sezon müthiş bir ilgi ile karşılanan dizinin reytingleri o kadar başarılı geldi ki, tüm rakiplerinin önünde yer alan dizi, sezonun en iyi çıkış yapan projesi olmayı hak etti.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisi de başarılı performansları, güçlü uyumları ve yüksek enerjileri ile bu başarının en önemli unsuru oldular. Çok değerli isimlerden oluşan kadrosu ile de dikkat çeken dizi, ilk sezonunda hikayesiyle de milyonlarca izleyici kendisine çekti.

Televizyon İzleme Araştırmaları Komitesi tarafından 2023 yılı için yapılan değerlendirmede Yalı Çapkını dizisinin en başarılı yapım olduğunun ortaya çıkması da önemli bir detay olarak dikkat çekiyor.

40 ilde gerçekleştirilen ve 4343 hanede yapılan araştırmaya göre 2023 yılında izleyiciler en çok Yalı Çapkını dizisinden etkilendi.

Araştırmalara kadar yansıyan bu durum, ikinci sezonda değişen hikaye ile birlikte yerini hayal kırıklığına bıraktı. İlk sezonda muhteşem gelen reytingler düşmeye başladı ve kemik izleyici kitlesinin de yavaş yavaş diziyi terk etmeye başlaması ile süreç devam ediyor.

Yalı Çapkını dizisi hayranları ikinci sezonda bazı karakterleri tanıyamadıklarını, senaryonun ilk sezona göre daha zayıf ve zaaflarla dolu olduğu yorumlarını yapıyor. Sosyal medyaya da yansıyan bu olumsuz tabloda henüz bir düzelmede gözükmüyor.

Yalı Çapkını dizisi 2023 yılında izleyicilerin favori yapımı olmayı başardı ama bunu 2024 yılına taşıma konusunda pek de başarılı olduğunu söyleyemeyiz.