Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir, yıllar önce dans ettiği o fotosuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü böyle kutladı…

Demet Özdemir, yıllar önce dans ettiği o fotosuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü böyle kutladı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, şu sıralar Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle tv8 ekranlarına geliyor her Çarşamba. Başrolünü İbrahim Çelikkol ile paylaştıkları dizide Zeynep karakterine hayat vermekte. Daha çok romantik komedi dizilerinde görmeye alıştığımız Özdemir, bu kez dram dizisiyle de kariyerinde başka bir yol çizerken, izleyiciden de beğeni alıyor.

29 yaşındaki genç oyuncu, 9 yıllık oyunculuk kariyerine pek çok yapım sığdırdı. Son 3 dizisiyle de dikkatleri üzerine çekti. No:309 dizisinin ardından, Erkenci Kuş ile büyük bir başarı yakalayan Özdemir, şu sıralarda da yeni dizisiyle gündemde.

Genç oyuncu, 16 yaşından beri büyük bir tutkuyla çalışıyor. Ancak onun ilk gönlünü çelen dans etmek olmuş! Verdiği bir röportajda oyuncu, 16 yaşında dans etmeye başladığını ve kendisi için dansın büyük bir tutku olduğunu anlatmıştı.

Özdemir daha sonra 18 yaşında Usta oyuncu Şahika Tekand’dan dersler alarak oyunculuğa geçiş yaptı ve 19 yaşında da ilk oyunculuk deneyimini Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile yaptı.

Sonrasında Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu dizilerinde de rol aldı. Ayrıca Tut Sözünü ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmlerinde de rol aldı.

Şimdilerde en popüler kadın oyuncular arasında sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Hande Erçel ile birlikte son günlerin popüler isimleri arasında yer almakta.

Demet Özdemir, doğal, samimi, enerjik, esprili kişiliği ile de çok seviliyor. Oyuncu, dizide rol aldığı isimler tarafından da zaman zaman yapılan paylaşımlarla sette de herkesle iyi anlaştığını gösteriyor.

Özdemir, sosyal medyada da etkin bir isim. Aktif bir şekilde instagram’da yer alan oyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de önce annesi ile birlikte tüm kadınların bu özel gününü kutladı.

Oyuncunun bu mesajı yayınlarken dans ettiği yıllardaki bir fotoğrafını yayınlaması da dikkat çeken  bir ayrıntı oldu. İşte oyuncunun paylaşımı…

Demet Özdemir, yıllar önce dans ettiği o fotosuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü böyle kutladı... 36

Demet Özdemir, yıllar önce dans ettiği o fotosuyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü böyle kutladı... 37