Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz ve Burak Deniz, başka kanaldaki iddialı diziye sosyal medyadan destek verdiler!

Alina Boz ve Burak Deniz, başka kanaldaki iddialı diziye sosyal medyadan destek verdiler!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının çok konuşulan yapımlarından birisi haline gelen Maraşlı dizisinin başrol oyuncularından, bir başka kanalın dizisine sosyal medyadan dikkat çeken bir destek mesajı geldi. Alina Boz ve Burak Deniz, Maraşlı dizisinde Mahur ve Maraşlı olarak ekrana geliyorlar. İkili, dün akşam ilk bölümü yayınlanan TRT’nin yeni dizisi için paylaşım yaptı.

TRT1’de yayınlanan ve başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta gibi isimleri buluşturan Teşkilat dizisi, dün akşam (7 Mart Pazar) ilk bölümüyle ekrana geldi ve tüm kategorilerde ilk sıraya yerleşti!

Hazırlıkları uzun süredir devam eden dizi, Ankara’da çekiliyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nda görevli bir ekibin başından geçenlerin anlatıldığı dizi, büyük ilgi çekti. Heyecanlı sahnelerin yer aldığı dizinin yayını öncesinde ise Alina Boz ve Burak Deniz de dizinin afişi ile sosyal medyadan destek mesajı attılar.

Peki bu iki isim neden Teşkilat dizisi için özel bir mesaj yayınladı? Çünkü Maraşlı dizisinin yapım şirketi ile Teşkilat’ın yapım şirketi aynı! Kardeş dizileri olan Teşkilat için iki oyuncu, aşağıdaki paylaşımları yaptılar.

Her iki dizinin de yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın patronu oldukları TIMS&B Productions üstleniyor.

İşte iki oyuncunun Teşkilat’la ilgili o paylaşımları…

Alina Boz ve Burak Deniz, başka kanaldaki iddialı diziye sosyal medyadan destek verdiler! 8

Alina Boz ve Burak Deniz, başka kanaldaki iddialı diziye sosyal medyadan destek verdiler! 9