Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız çok ağlatacak! İşte dizinin hikayesi…

Camdaki Kız çok ağlatacak! İşte dizinin hikayesi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun rol aldığı Camdaki Kız dizisi merakla bekleniyor. Zira kardeş dizileri Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri, yeni sezonun dikkat çeken yapımları ve Camdaki Kız ile aynı ismin kitabından alıntılanıyor.

Psikiyatr Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden yazdığı kitabını konu edinen üç dizi, ekranda büyük dikkat çeken yapımlar oldu. Camdaki Kız da bu dizilerin arkasından geliyor.

Yine çok çarpıcı bir hayat hikayesi işlenecek. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Can olarak birbirlerine çok yakıştırılmalarından sonra yeni dizide birlikte rol alacak olmaları da bir başka güzel sürpriz oldu.

Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Yakın zamanda bir de etkileyici bir tanıtım geldi. İstanbul’daki İstiklal Caddesi’nde bir cam faunusun içinde Burcu Biricik, mavi bir elbiseyle duruyor ve arkasından tramvay ve insanlar gelip geçiyordu.

Tam da adındaki gibi camdaki kız herkes için merak konusu oldu şimdiden! Burcu Biricik, dizide Nalan isimli bir kadına hayat veriyor.

Yönetmenliğini, Kadın dizisinin de yönetmenliğini yapan Nadim Güç üstlenirken, oyuncu kadrosunda ayrıca Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek de yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin hikayesi ise şöyle:

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur.

Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur.

Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.