Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den iddialı kadrosu ile çok konuşulacak bir dizi geliyor: Kağıt Ev

Star TV’den iddialı kadrosu ile çok konuşulacak bir dizi geliyor: Kağıt Ev

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon sonuna doğru yaklaşmamıza karşın kanallardan yeni dizilerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Dizi konusunda şanssızlıklar yaşayan kanallardan birisi olan Star TV’de yeni projeler için çalışıyor. Şu sıralar yaz aylarında ekrana gelecek projelerinin yanında bir de Nisan ayında ekranda olması planlanan bir dizi için de çalışmalar sürüyor.

Bir süre önce dizi Erdal Beşikçioğlu ile anılmaya başlamıştı. Beşikçioğlu, ekrana son olarak Fox TV’nin Çocukluk dizisi ile gelmişti. Ancak dizi beklenen reytingi alamayınca 11. bölümde final yapmıştı.

Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolde yer alacak kadın oyuncu da merak konusuydu. O konu da kısa bir süre önce aydınlandı. Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, yeni dizinin kadın başrol oyuncusu oldu.

Bu arada 03 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği diziye katılan iki isim daha ortaya çıktı. Her iki ismin de bir süre önce Yasak Elma dizisinden ayrılması da ilginç bir tesadüf oldu.

Star TV'den iddialı kadrosu ile çok konuşulacak bir dizi geliyor: Kağıt Ev 1

Bu isimlerden ilki Can Nergis’ti. Nergis, bir kaç bölüm önce Yasak Elma’da oynadığı Mert karakterinin hikayesinin bitmesiyle diziden ayrılmıştı.

Star TV'den iddialı kadrosu ile çok konuşulacak bir dizi geliyor: Kağıt Ev 2

Bir diğer isim ise Tuvana Türkay’dı. O da geçtiğimiz sezon Yasak Elma’da rol almıştı. Bu iki isim de şimdi Star TV’nin yeni dizisinin kadrosunda.

Star TV'den iddialı kadrosu ile çok konuşulacak bir dizi geliyor: Kağıt Ev 3

İsmi bir süredir belli olmayan dizi için son karar da verildi! Gazeteci Birsen Altuntaş, Star TV’nin iddialı projesinin isminin Kağıt Ev olduğunu twitter hesabından duyurdu.

Bu arada Şenol Sönmez’in yönetmenliğini yapacağı dizinin okuma provalarının da başladığı öğrenildi. Dün başlayan provalarla birlikte dizinin diğer oyuncuları arasında Nihal Koldaş, Yaşar Uzunel ve Nejat Uygur’un da yer aldığı belirtilmekte.

Okuma provalarından sonra gelecek hafta da dizinin çekimlerinin başlaması planlanıyor. Böylece Nisan ayındaki yayına da yetişmesi söz konusu olacak…