Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’a yeni dizisi Sandocan sürprizi

Can Yaman’a yeni dizisi Sandocan sürprizi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, bir süredir İtalya’da. Oyuncu, yaz sezonunda romantik komedi dizisi Bay Yanlış’ta Özge Gürel ile başrolde oynamış ve dizi yeni sezonda reytingleri düşük gelince 15. bölümde final yapmıştı. Sonrasında Can Yaman, İtalya’ya gitti ve bir dizi teklif için imza attı.

Oyuncunun dizilerinin İtalya’da yayınlanmasından sonra büyük bir hayran kitlesi edinmesi ile birlikte ülkedeki yapım şirketlerinden de teklifler almaya başlamıştı.

Can Yaman da bu teklifleri değerlendiriyor şimdilerde. Bir süre önce ünlü Türk asıllı yönetmen Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında oynadı.

Şimdilerde ise yine bir İtalyan firması ile anlaşarak Sandokan isimli bir dizide oynamak için gün sayıyor. Oyuncu, uzun süredir İtalya’da ve yeni dizisine hazırlanıyor.

Çekimleri henüz başlamayan dizisi için kılıç kullanma, at binme, dövüş sporları ile ilgili eğitimler almakta. Can Yaman, sık sık sosyal medya paylaşımları yaparak hayranlarını da habersiz bırakmıyor.

Yaman, kısa süre önce Sandokan dizisinin yapım ekibi ile buluşmuştu. Oyuncuya bir de güzel sürpriz geldi.

Dizinin imajını taşıyan bir suluk hediye edildi oyuncuya. Instagram sayfasından da hayranları ile bu hediyeyi paylaştı oyuncu.

Can Yaman'a yeni dizisi Sandocan sürprizi 8

Bu arada Ferzan Özpetek ile de yeniden buluştuğu yaptığı paylaşımla görüldü. Can Yaman, bir kaç gün önce Ferzan Özpetek’in çektiği ve bir web sayfası için hazırlanan makarna reklamında da rol almıştı…

Can Yaman'a yeni dizisi Sandocan sürprizi 9