Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 19 Mart Cuma 140. bölüm fragmanı izle!

Emanet 19 Mart Cuma 140. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarının sevilen yapımlarından birisi ve hafta içi de her yeni bölüm merakla bekleniyor… Dizinin 139 bölümü yayınlandı ve bu haftanın son bölümü de 19 Mart Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin her geçen hafta daha da çok öne çıkmaya başladığı bu günlerde Emanet dizisinin başarısı da reyting sonuçları ile ortaya çıkıyor.

Tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar almakta olan dizi, yavaş yavaş yeni izleyiciler elde ediyor ve bu da önemli bir başarı olarak hanesine yazılıyor. Bu haftanın son bölümü öncesinde Seher ve Yaman’ın mutluluk oyunları izleyicilerin de dikkatini çekiyor. Dizinin 140. yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. 19 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Öncelikle 139. bölümde neler yaşandığına yeniden göz atalım… Seher ve Yaman’ın mutluluk oyununda zor anlar yaşandı. Seher ve Yaman için bu oyunu sürdürmek hiç de kolay olmuyor…Seher’le girdikleri mutlu çift rolü Yaman için çok zordur. Seher ise hiç tahmin etmediği bir tehlikenin içine doğru adım adım ilerliyordur.

Emanet dizisinin 139. bölümün tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.