Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’da Şahika’nın ölümüne izleyiciden “Biz de terk ederiz” tehdidi!

Yasak Elma’da Şahika’nın ölümüne izleyiciden “Biz de terk ederiz” tehdidi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yasak Elma’da sezon finaline sadece iki bölüm kaldı. 110’uncu bölümünde sezon finali yapacak olan dizinin bu akşam 109’uncun bölümü yayınlanacak.

Bilindiği üzere dizinin setinde geçen hafta bir kriz çıkmıştı. Başrol oyuncularından Nesrin Cavadzade’nin yönetmen Neslihan Yeşilyurt’la tartışıp seti terk etmesi ve telefonunu kapatması üzerine Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy çileden çıkmıştı. Aksoy bu olay üzerine Nesrin Cavadzade’nin biletini kesmişti.

Yasak Elma’da bu akşam Nesrin Cavadzade’ninin canlandırdığı Şahika karakterinin cenaze törenini izleyeceğiz. Dizinin yapımcısı her ne kadar bu kararı verse de izleyici çok tepkili. Hatta öylesine tepkili ki Şahika Yasak Elma’dan ayrılırsa kendisinin de diziyi terk edeceğini söyleyenler dahi var.

Bu ayrılığın bedelini dizinin reyting düşmesiyle ödeyeceğini söyleyen bir izleyici “Yönetmen arasında tartışma yaşandığı için seti terk eden Nesrin Cavadzade’ye ölüm senaryosu hazırlanarak diziden ayrılmış. Medyapım’ladevam edecek başka bir dizi de. Bunun bedelini reyting düşmesiyle ödersin sevgili yönetmen… Ne kadar sezon finaline girsen de…” dedi.

Yasak Elma'da Şahika'nın ölümüne izleyiciden “Biz de terk ederiz” tehdidi! 11

Bir başka izleyici ise “Acı kaybınız olacak çünkü diziyi Şahika götürüyordu” diyerek tepkisini gösterdi.

Yasak Elma'da Şahika'nın ölümüne izleyiciden “Biz de terk ederiz” tehdidi! 12

Bir izleyici Twitter’da yaptığı paylaşımda dizinin çok önemli bir karakterinin gittiğine dikkat çekerek dizinin artık sonlandırılmasını istedi ve “En önemli karakterlerden biriydi valla dizinin sonu geliyor ve artık zevkle izleyemiyorum. Saçma konularla ilerliyor, bitirin gitsin artık” diye yazdı.

Yasak Elma'da Şahika'nın ölümüne izleyiciden “Biz de terk ederiz” tehdidi! 13

İzleyicilerin Şahika’nın ölümüyle ilgili diğer tepkilerini aşağıda görebilirsiniz:

Yasak Elma'da Şahika'nın ölümüne izleyiciden “Biz de terk ederiz” tehdidi! 14 Yasak Elma'da Şahika'nın ölümüne izleyiciden “Biz de terk ederiz” tehdidi! 15

Seyircinin, Şahika’nın ölümüne tepkisi çok büyük. Şahika’nın ölümü Yasak Elma’nın reytinglerini nasıl etkileyecek merakla bekliyoruz.