Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda Esat Gülben sahnesi şaşırttı! Disko müzik ne alaka?

Masumlar Apartmanı’nda Esat Gülben sahnesi şaşırttı! Disko müzik ne alaka?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun Diğer Yüzü isimli romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı, duygusal anların tavana ulaştığı, etkileyici sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı’nın dün akşam yayınlanan 32. bölümünün en heyecanlı sahnesi ise Esat’ın Gülben’e açılma sahnesi oldu.

Birlikte yemeğe çıkan Esat ve Gülben, Esat’ın “Kız arkadaşım olur musun?” sorusu üzerine mutluluktan uçtu. Esat’ın Gülben’i eve bırakırken yanağından öpmesi ise Masumlar Apartmanı’nın en sevilen karakterlerinden biri olan Gülben’in mutluluğunu katladı. Seyirci de onunla birlikte gözyaşlarına boğuldu.

Ancak bu sahnede dikkatleri çeken bir ayrıntı vardı. Her zaman kaliteli müzik seçimleriyle dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisi bu sahnede seçtiği müzikle izleyicilerin tepkisini aldı.

Bu sahne için alışılmışın dışında bir müzik seçmeyi tercih eden dizi ekibi bir de o anı kırmızı ışıklarla süsleyince ortaya gerçekten de disko pistlerini aratmayan bir sahne çıkmış.

İzleyicilerden biri tepkisini “Sadece tek bir sorum var: Neden disko müziği” diye sorarken bir diğeri de bilgi yarışmalarına gönderme yaparak “Koydukları müziğe bakın bilgi yarışmasında 1milyonluk soru görülmüş gibi” diye sahneyle dalga geçti.

blank