Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner ve İsmail Demirci uyumu sevenlere kötü haber!

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci uyumu sevenlere kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Kuzey Yıldızı dizisi ilk sezonunda birincilikler alan, ancak ikinci sezonda ilginin azalmasına çare bulamayan bir konumdaydı.

Kuzey Yıldızı dizisi, diğer Show TV dizileri gibi finale doğru ilerliyor… Aslıhan Güner ile İsmail Demirci bu yapımda çok iyi bir dizi çifti oldu… Yıldız ve Kuzey karakterlerinin çekiciliğinin yanında bir de Karadeniz’in muhteşem doğası eklenince, komedi ağırlıklı dizi çok sevildi.

Çekimleri Ordu’da gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı dizisinin Haziran ortasında 68. bölüm ile final yapması bekleniyordu. Ancak gelen haberler dizinin finalinin erkene alındığına işaret ediyor.

60 bölüm olarak konuşulan dizi, sonra uzatılmıştı. Ancak son gelen karar ile birlikte Kuzey Yıldızı’nın 64. bölümde final yapması netleşti.

Dizi hayranları bu duruma çok üzülecektir. Özellikle de Yıldız karakterinde harika bir oyunculuk ortaya koyan Aslıhan Güner’in ekrandan gidişi hayranlarını çok üzecek.

Kuzey Yıldızı dizisinin geçtiğimiz Cumartesi günü 62. bölümü yayınlandı. Bu hafta 63. yeni bölümü izleyeceksiniz. Final ise bir değişiklik olmaz ise 15 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleşecek.