Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Hikmet’i Melih Çardak, atv’nin yeni dizisine katıldı!

Kadın dizisinin Hikmet’i Melih Çardak, atv’nin yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1959 İstanbul doğumlu olan usta aktör Melih Çardak, uzun yıllardır hem sinemada hem de dizi dünyasında birçok projede yer aldı. Akılda kalan karakterlere de hayat veren oyuncu Cennet Mahallesi’ndeki Rüstüm olarak hafızalarda bulunuyor.

Karadayı dizisinde Serdar ile Kadın dizisindeki Hikmet karakterleri de unutulmadı… Halka isimli TRT1 dizisinde Mestan olarak da izlediğimiz oyuncu, geçtiğimiz sezon Zümrüdüanka dizisinde de bulunmuştu. Arka Sokaklar’da zaman zaman Servet ve Cevher karakterleri ile yer alan Melih Çardak, şimdi de yeni bir dizi anlaşması yaptı.

atv için hazırlıkları devam eden ve Antakya’da çekilecek olan Kalp Yarası isimli dizinin ekibine usta oyuncu da dahil oldu…

Kadın dizisinin Hikmet'i Melih Çardak, atv'nin yeni dizisine katıldı! 2

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, İnanç Konukçu, Nail Kırmızıgül, Rıza Akın Yonca Şahinbaş, Toprak Can Adıgüzel, Zehra Yılmaz ve Kemal Burak Alper dizinin kadrosunda yer alan isimler.

Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılan Kalp Yarası dizisi için yakında çekimlere başlanacak. Dizi heyecan ve merakla bekleniyor.