Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı!

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemlerin yıldız oyuncusu Beren Saat, bugüne kadar sosyal medyada yaptığı, kişisel hayatına yönelik paylaşımlarıyla birkaç kez olay olmuştu. Beren Saat, 2004 yılında kaybettiği eski sevgilisinin doğum gününü bu yıl da unutmadı.

Eski sevgilisi Efe Güray’ın fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Beren Saat’in bu hareketi hayranlarından “Büyük vefakarlık” yorumu aldı. Beren Saat bu paylaşımına yapılan yorumlarla kısa sürede Twitter’da TT oldu.

Beren Saat, eski sevgilisi Efe Güray’ı 2004 yılında bir trafik kazasında kaybetmişti. Beren Saat’in çocukluk arkadaşı ve ilk aşkı olan Efe Güray, Saat’in ünlenmesine vesile olan yarışma sırasında kendisini hiç yalnız bırakmamış ve desteklemişti.

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı! 14

Beren Saat aslında her sene eski sevgilisinin doğum gününü sosyal medyada kutluyor. Genç oyuncu bu paylaşımlarıyla eski sevgilisini hiçbir zaman unutmadığını gösteriyor.

Genç oyuncunun bu paylaşımı hayranlarından da büyük övgü aldı. Hayranları yaptıkları yorumlarla Beren Saat’in vefakarlığını, eşi Kenan Doğulu’nun anlayışlı davranışını takdir etti.

Bir hayranı “Beren Saat bundan 15 yıl önce henüz 19 yaşında hayatını kaybeden erkek arkadaşını andığı için linç ediliyormuş. Artık hayatta olmayan ama uzun yıllar önce sevgi duyduğun bir şeyler paylaştığın birini saygıyla anabilmek güzel bir davranış, bunu vefasızlara anlatamazsınız.” diye yazdı.

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı! 15

Bir başka hayranı da “Beren Saat’in hayatını kaybeden aşkı Efe’yi her yıl anması, aşkını hiçbir zaman unutmaması… yarım kalan aşk hikayeleri beni darmadağın yapıyor.” dedi.

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı! 16

Kenan Doğulu’nun, eşinin bu vefakarlığıyla gurur duyması gerektiğini belirten bir hayran ise “Ben Kenan Doğulu olsam böyle vefalı bir eşim var diye gurur duyarım, beyler Beren Saat gibi bir eşi olan adamın gözü arkada kalmaz Kenan Doğulu’nun aklı olsa en az 5 çocuk yapar böyle mükemmel bir kadından” diye yazdı.

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı! 17

Beren Saat’in paylaşımıyla ilgili diğer yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı! 18

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı! 19

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı! 20

Beren Saat, ölen erkek arkadaşını yine unutmadı! Saat “Benim kahramanım” dedi, sosyal medya yıkıldı! 21