Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat mi, Farah Zeynep Abdullah mı? Bihter rolü tartışmaları başlattı!

Beren Saat mi, Farah Zeynep Abdullah mı? Bihter rolü tartışmaları başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk-ı Memnu isimli dizide Beren Saat’in canlandırdığı Bihter karakterini bu sefer de hikayenin sinema versiyonunda Farah Zeynep Abdullah oynayacak. İşte bu nedenle de iki başarılı oyuncu ile ilgili kıyaslamalar yapılmaya başlandı.

Beren Saat, yıllar önce canlandırdığı Bihter karakteri ile unutulmaz isimler arasında yer alıyor. Aşk-ı Memnu dizisinin dünya çapında başarılı olması ve birçok ülkede de Beren Saat’in popülerliğini artırması gibi bir süreç yaşanmıştı.

Yıllar sonra bu sefer Aşk-ı Memnu dizisine konu olan hikaye, Bihter isimli sinema filmiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Hikayenin en önemli kadın karakterini de bu sefer Farah Zeynep Abdullah canlandıracak.

Birçok kişi de Beren Saat ile Farah Zeynep Abdullah’ın performanslarını karşılaştırmasının yapılacağını iyi biliyor.

Şarkıcı Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı filmdeki performansı ile büyük övgü alan Farah Zeynep Abdullah, 2010 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve etkileyici performansları ile de çok konuşulan kadın oyunculardan birisi olmayı başardı.

Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs karakterini canlandıran isim Nebahat Çehre olmuştu. Sinema versiyonunda ise bu sefer Hande Ataizi’ni izleyeceksiniz.

Beren Saat mi, Farah Zeynep Abdullah mı? Bihter rolü tartışmaları başlattı! 7

Camdaki Kız isimli dizideki Cana karakterinden geçtiğimiz ay ayrılan oyuncu, bu sefer de çok ilgi çekmesi beklenen Bihter filmi için setlere çıkacak.

Beren Saat ile Farah Zeynep Abdullah karşılaştırmasının sorulması üzerine Handa Ataizi’nin şu sözleri dikkat çekti:

“Elma ile armut oldu ama bir tanesi dizi, bir tanesi sinema filmi. Ben Farah’ı gerçekten çok seviyorum. Bana ‘En beğendiğiniz kadın oyuncu kim?’ diye soruluyor. Biraz iddialı olacak ama Farah diyebilirim… Daha yeni tanıştım, arkadaşım da değildi. Onunla karşılıklı oynamak keyifli olacak…”

Farklı bir projede yer alacağı için heyecanını da ifade eden Hande Ataizi, böyle bir işte yer aldığı için çok mutlu olduğunu da ifade ediyor.

Boran Kuzum, Ebru Özkan, Helin Kandemir gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Bihter filmi, 1920’li yıllarda geçecek ve Halit Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu eserinden uyarlanmasına rağmen, bambaşka bir anlatım tarzı ile izleyicileri şaşırtacak gibi gözüküyor.