Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz dizi Kırgın Çiçekler’in beş kadın oyuncusu yıllar sonra buluştu!..

Unutulmaz dizi Kırgın Çiçekler’in beş kadın oyuncusu yıllar sonra buluştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  2015-2018 yılları arasında ATV’de yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi o yayınlandığı döneme damga vurmuştu.

Dram ve gençlik türündeki dizi 113 bölüm yayınlanarak adını Türk dizi tarihine  altın harflerle yazdırmayı başardı. O zamanlar dizide rol alan kadın oyuncular büyüdü, şimdilerde ekranların popüler kadın yıldızları haline geldi.

Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker ve Nil Keser  ile birlikte İpek Karapınar ve Özgür Çevik’in de rol aldığı Kırgın Çiçekler de yetimhanede yaşayan Cemre, Songül, Kader, Meral ve Eylül adındaki beş kız arkadaşın hayata karşı mücadeleleri ve anne- baba özlemleri anlatılıyordu.

Her bölümüyle izleyiciyi duygudan duyguya sürükleyen Kırgın Çiçekler dizisinin beş kadın oyuncusu  bir araya geldi. Şimdilerde adları popüler yapımlarda geçen Gökçe Akyıldız, Naz Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Hazar Motan ve Nil Keser’in buluştuğu anlar fotoğraf  karelerine bu şekilde yansıdı.

Unutulmaz dizi Kırgın Çiçekler'in beş kadın oyuncusu yıllar sonra buluştu!.. 71

Bir araya geldikleri anlardan keyifli pek çok kareyi sosyal medya hesaplarından da takipçileriyle paylaşan oyuncuları yeniden birlikte gören hayranları Kırgın Çiçekler dizisinin yayınladığı döneme kısa bir yolculuk yaptı.

Oyuncuların birlikteliği aynı zamanda, Kırgın Çiçekler dizisinin final yaptığı 2018 yılından bu yana dostluklarının devam ettiğinin göstergesi oldu.

Unutulmaz dizi Kırgın Çiçekler'in beş kadın oyuncusu yıllar sonra buluştu!.. 72