Ana sayfa Sosyal Medya Naz Çağla Irmak ile Eslem Akar aynı dizide güçlü duygular yaşıyor!

Naz Çağla Irmak ile Eslem Akar aynı dizide güçlü duygular yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakim dizisinde iki genç kadın oyuncu büyük dikkat çekiyor. Bunlardan birisi Ceren karakterini canlandıran Naz Çağla Irmak, diğeri ise Deniz olarak izlediğimiz Eslem Akar. İki genç oyuncu da Ozan karakterini canlandıran Fatih Berk Şahin ile partnerlik yapıyor.

Dizide Ozan’ın geride bıraktığı sevgilisi Ceren karakterini canlandıran isim ise Naz Çağla Irmak oldu. Ceren’i sevdiğini ve ona hak verdiğini belirten oyuncu, “Ceren’in Ozan’a olan sevgisini anlayabiliyorum. Yaptıklarına hak veriyorum, içselleştirebiliyorum” dedi.

Naz Çağla Irmak ile Eslem Akar aynı dizide güçlü duygular yaşıyor! 8

Naz Çağla Irmak, normal hayatta böyle bir şey başına gelse ne yapacağını da anlattı. Oyuncu, “Çok sevdiğim bir çocuk birisini öldürmüş olsa. Ben de bunun mücadelesini onun yaşadığı gibi yaşarım. Bir de bu çocuk beni aldatmışsa. Çok karmaşık ruh halinde Ceren, bunun yansıması nasıl olacak, ben de heyecanla bekliyorum” ifadesini kullandı.

Ozan’ın davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini belirten Naz Çağla Irmak, kadınların ikinci plana atıldıklarında ve aldatıldıklarında iyi bir durumda olmayacaklarına dikkat çekti. Oyuncu, bu çatışmanın dizide nasıl bir şey doğuracağını da bilmiyor…

Naz Çağla Irmak ile Eslem Akar aynı dizide güçlü duygular yaşıyor! 9

Hakim dizisinde Eslem Akar ise Deniz karakterini canlandırıyor. Hikayenin temiz kalmış karakterlerinden birisi de Deniz… Karakterin mafyatik olaylara çok alıştığı için artık şaşırmadığını belirten Eslem Akar, “Bu mafyatik olaylardan pek rahatsız olan birisi değil. Ama yine de kendi dünyası olan, çok oraya çekilmeyen birisi” dedi.

Deniz, Ozan’a olan hisleri ile öne çıkıyor ama gerçekleri öğrenince ne olacak? Eslem Akar’a göre karakteri asla altta kalmaz. Oyuncu, “Bence asla altta kalmaz gibime geliyor. Çünkü kardeşi ve bunu Ozan’ın yaptığını öğrenince artık abisi ve babasının kafasına belki girebilir” şeklinde konuştu.

Ozan’ın abisinin ölümüne neden olduğu gerçeğini öğrenince Deniz karakterinin nasıl bir değişim yaşayacağı da merakla bekleniyor.