Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü çiftin aşkı bitti! Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu ayrıldı!

Ünlü çiftin aşkı bitti! Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu ayrıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu çift Sarp Levendoğlu ile Naz Çağla Irmak geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yeni bir aşka yelken açmıştı.

Ancak magazin basınında yer alan haberlere göre, ikili beraberliklerinin birinci yılı dolmadan ilişkilerini sonlandırdı. Biten aşk sonrası çift birlikte yer aldıkları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından silerek takipleşmeyi de bıraktılar.

Son dönemde Demir Kadın Neslican filminde Neslican Tay’ı canlandırarak adından söz ettiren Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyorlardı.

Ünlü çiftin aşkı bitti! Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu ayrıldı! 7

Magazin basınına çok malzeme vermeyen çiftin ayrılığı da sessiz sedasız oldu. Geçtiğimiz yıl ağustos ayında beraberliklerini duyuran çift, ilişkilerinin birinci yılı dolmadan ayrılık kararı aldı.

Naz Çağla Irmak geçtiğimiz aylarda Hürriyet Gazetesi’ne verdiği bir röportajda Sarp Levenoğlu ile ilişkisi hakkında da konuşarak  “Birlikteliğimiz heyecanlı ve keyifli gidiyor” açıklamasını yapmıştı.

Oyuncu aşkı şu sözlerle tanımlamıştı; “Hastalık gibi bir şey ama güzel bir hastalık. İnsanı duygusal doyuma taşıyor. Mesela ben âşık olduğumda tok hissediyorum, kilo veriyorum. Avuçlarım terler. Acayip bir his.”

Sarp Levendoğlu, 2014–2017 yılları arasında meslektaşı  Birce Akalay ile evlilik yaşamıştı. Daha önce “Bir daha evlenmem” açıklamasını yapan Sarp Levendoğlu’nun adı bir dönemde oyuncu Derya Şensoy ile anıldı.